Hopp til hovedinnhold

Fylling og Bjørge Bygg AS - ELLINGSØY

Fylling og Bjørge Bygg AS er et byggmesterfirma som utfører det meste innen bygg. Vi har i mange år hatt nybygg, ombygging, påbygg og tilbygg som vårt spesialområde.

Om oss

OM FYLLING & BJØRGE BYGG AS

Fylling og Bjørge Bygg AS ble startet i 1996 av Kjell Arne Fylling og Terje Karsten Bjørge. Vi har kontor og lager på Ellingsøy i Ålesund kommune. Vi arbeider mest lokalt i Ålesundsområdet, men også i Skodje, Ørskog, Haram og Sula.

Våre kunder er både privatpersoner, bedrifter og ulike organisasjoner.
Vi er en byggmesterbedrift med 30 års erfaring i bransjen, og har sentralgodkjenning i tiltaksklasse 1.

Fylling og Bjørge Bygg AS har i dag 12 ansatte. På kontoret har vi 5 ansatte med bakgrunn fra teknisk fagskole. De tar seg av salg, tegninger, søknader og pristilbud mm. Vi har 6 tømrere,1 byggeleder og 5 innleide tømrere.

Vi gjør det vi kan for å få fornøyde kunder!

VÅRE MODERNE & KLASSISKE HUS
Hos oss kan du få et skreddersydd hus i ulike stilarter. Med våre egne arkitekter og håndverkere kan vi tilby å skreddersy ditt nye hjem eller du kan velge et av Mesterhus sine kataloghus.

Vår arkitket Ben Giske er mannen bak alle "Signatur"-husene, som du kan finne i katalogen til Mesterhus. Kontakt oss for en uforpliktende husprat, så hjelper vi deg å bygge din drømmebolig.

ARKITEKTTJENESTER
Fylling og Bjørge Bygg AS tilbyr arkitekttjenester. Trenger du hjelp til å tegne hus? Da er det oss du trenger. Vi hjelper deg i prosessen og gir veiledning til arkitektur. Vi arbeider med ditt prosjekt fra A-Å og gjør alt for at du skal bli fornøyd.

Kontakt oss for en uforpliktende boligprat.

REHABILITERING ELLER TILBYGG
Våre høyt kvalifiserte håndverkere og omtrent halvparten av det vi driver med er å pusse opp, bygge på, bygge om og rehabilitere eldre hus, hytter og andre bygg. Vi har lang erfaring med denne type oppdrag og vi har tilgang til teknisk kompetanse gjennom vår tilknytning til Mesterhus.

Vi hjelper deg gjerne med:
• Befaring på stedet
• Gode kunnskaps- og erfaringsbaserte forslag
• Skisser og tegninger
• Kostnadsberegninger
• Søknader
• Utførelse
• Informasjon om støtteordninger

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Sertifiseringer

Mesterbrev

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?