Hopp til hovedinnhold
1 / 0

RESERVERT! Eneboligtomt i trivelige Almslia på Brøttum

Almslivegen 48, 2372 Brøttum
Pris fra
690 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

1129 m2

Gårdsnr.

416

Bruksnr.

61
Ove Olasveen
Salgsansvarlig Ringsaker
Prosjektet bygges av

Beliggenhet

Almslia er ei trygg og veletablert boliggrend, hvor det ikke er lange stubben til alt Brøttum har å by på. Her bor du landlig kun fem minutter i bil fra dagligvarebutikken, skolen og barnehagen. 

Nærmeste bussholdeplass ligger bare 800 meter fra boligfeltet, og skal du ut å reise ligger Gardermoen halvannen time unna. 

Er du pendler er nærmeste togstasjon på Moelv, med gode forbindelser både til Gardermoen, Oslo og Trondheim.

Naturen rundt Brøttum byr på mange flotte tur- og aktivitetstilbud hele året, og kan skimte både med egen alpinbakke, lysløyper og egen fotballbane på Tømmermyra. 

Kan det friste med et flunkende nytt og moderne hjem her i trivelige Almslia? Vi kan bygge det for deg! Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat og tomtevisning!

Vi i Mesterhus Innlandet bistår deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus.

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi bygger akkurat det huset du vil ha, og husk at alle Mesterhus kan skreddersys etter dine behov. En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og utseende.

Mesterhus har mange arkitekttegnede husmodeller, men det er svært sjeldent at husene ender opp akkurat slik de er avbildet i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der.

Vi hjelper deg med å identifisere hvilke behov den nye boligen din skal tilfredsstille. Se på huskatalogen vår som en kilde til inspirasjon, og kom med egne ideer og tanker underveis. https://mesterhusinnlandet.no/bestill-huskatalog/

Finner du ikke drømmeboligen? Da kan vi tegne et skreddersydd hus til deg, helt fra scratch. Gjennom oss får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. -Det blir som avtalt.

Beskaffenhet

Beskaffenhet
Almslivegen 48 selges for kr 690.000,- + omkostninger. Tomten overdras ifra grunneier og kjøper bærer kostnader til oppgjørsadvokat, og medlemsavgift til velforeningen.
Tomten har bygge-klausul med oss i Rotstigen AS.


Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysning;
 

17 250,- Dokumentavgift 2,5 % (avgiftsgrunnlag, tomteverdi: 690 000,-)

172,- Sluttattest

540,- Tinglysningsgebyr skjøte

540,- Tinglysningsgebyr pant

--------------------------------------------------------

18 502,- Omkostninger

--------------------------------------------------------

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en pantobligasjon.

Matrikkel-informasjon
Gnr 416, bnr 61 i Ringsaker kommune. Tomteareal 1129 m2. Eiet tomt. 

 

Reguleringsbestemmelser
Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplanen for Almslia på Brøttum, vedtatt 16.12.2009, revidert 27.02.19.

Det tas forbehold om eventuelle skrivefeil i annonser og vedlegg.Byggherre
Mesterhus Innlandet AS
Ove Olasveen
tlf. 97013357
ove.olasveen@rotstigen.noVelkommen til oss i Mesterhus Innlandet!

Vi er en lokal totalentreprenør med lang erfaring fra nybygg av hus og hytter, samt rehabilitering og tilbygg. Vi består av en flott gjeng ansatte med høy kompetanse, stolthet og engasjement for faget.

Med kontor og lager sentralt i Moelv kan vi levere våre tjenester til hjertet av Innlandet, Ringsaker, Lillehammer, Hamar og Elverum, samt omliggende fjellområder.

Vi er forhandler av Mesterhus og eies av Rotstigen. Vi er en del av Mesterhus Innlandet som har hovedkontor på Gjøvik.

Vi hjelper og veileder gjennom hele byggeprosessen, og vårt mål er at alle som velger oss skal føle seg trygge, fra første møte til nøkkelen sitter i døra. -Det blir som avtalt!

 

Velkommen til Brøttum

Brøttum er ei bygd helt nord i Ringsaker kommune i Innlandet. Brøttum ligger vakkert til ved Mjøsa med nærhet til skog og mark, og kort avstand til fjellet.
Brøttum har to barnehager, barne- og ungdomsskole, bo- og aktivitetssenter, legesenter, helsesøster, tannklinikk, fysioterapi, butikk, kirkekontor, alpinbakke, lysløype, fotballbaner, kirke og forsamlingshus.
Les mer på brottum.no

Andre prosjekter fra Mesterhus Innlandet - Ringsaker