Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sentrum – Romsleg, påkosta leilegheit i historiske Windjammerbygget | 2-3 soverom | Garasje | Grønt bustadlån

Strandgata 58, 6905 Florø
Pris fra
kr 4 600 000

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet

Gårdsnr.

202

Bruksnr.

552
Stine Marie Stølsvik

Beskrivelse

Strandgata 58

Velkommen inn i historiske Windjammerbygget. Denne leilegheita har særeigen utsikt over inngangsporten til Florø sentrum. Eit unikt bustadprosjekt med meget sentral beliggenheit. Tiltrekkast du av klassiske bygårdsleilegheiter, men ønsker samtidig ei ny og moderne leilegheit som inneheld det meste av dagens kvalitetar innan nybygg? Då er dette leilegheita for deg.

I denne leilegheita kan du oppfylle draumen om å flytte inn i ei heilt ny bustad med moderne kvalitetar og høg standard, der det er lagt opp til gode og varige materialval. Det kan spesielt nemnast at leilegheita får tilgang til ein stor felles takterrasse i 5. etasje, med utsikt over Strandgata og Sarsparken.

I Strandgata 58 bur du sentralt med umiddelbar nærheit til mange serveringsstadar, turmoglegheiter som for eksempel til Lille- og Storevatnet, samt ulike kulturtilbod. Kanskje du også ønskjer å starte dagen med nysteikt brød, eller treng noko godt til kaffien? Då har du Naustdal dampbakeri og Lille marknad rett over vegen.

BELIGGENHET OG ADKOMST

Leilegheita ligg sentralt i Florø Sentrum, med blant anna kafèen Naustdal Dampbakeri og Sarsparken til nærmaste nabo.

Hovudtilkomst til leilegheita er på sørsida av bygget, men det er også tilkomst ifrå Strandgata. Felles trapperom og heis er plassert sentralt i bygget.

Leilegheita har porttelefon.

OM LEILEGHEITA

Høgdepunkter:
• 2-3 soverom
• 1 bad
• Romsleg entre
• Åpen stove og kjøkkenløysing
• Kjøkken fra Norema
• Parkering i parkeringskjellar

Første møte med leilegheita er ein romsleg entre med plass til garderobeløysing. Vidare er det eitt bad, med baderomsmøblar fra Fovere og 90x90 dusjveggar. Det er opplegg til vaskemaskin. På golvet er det keramisk flis i 30x30cm størrelse, og mosaikk i dusjen. Baderomsplater på veggane ifra Berry Alloc i eit mønster som etterliknar 60x60 flis.

Det er laminat på golv i gang, soverom, stove og kjøkken fra Berry Alloc i serien XXL Glorius Jazz, fargen lys grå.

Leilegheita har 2 store soverom der den eine leilegheita er planlagt eige areal til walk-in garderobe. Om det skulle trenge eit 3. soverom er dette mogleg til denne leilegheita. Sjå vidare i bildekarusell for forslag til soverom 3. 

Det er open stove-og kjøkkenløysing med god plass til kreativ møblering. Rommet utgjer rundt 38 m2 og har god boltreplass til eit stort langbord, samt større sofagruppe i andre enden av rommet. Dei store klassiske vindua gir bustaden særeigen bygårdspreg og slepp inn mykje naturleg lys. Med dei djupe vinduskarmane kan ein sette seg ned med ei god bok og nyte utsikta over gatelivet i Florø.

Kjøkkenet blir levert med ein påkosta modell frå Norema, Ragne Sort Eik med integrerte kvitevarer fra Grundig. Det er valt ein lys fargepalett til leilegheita som er lett å tilføre sitt eige personlege preg. Kjøkken og stove har fått montert LED-spottar i tak.

Det følger med robotstøvsugar, Roborock s6 max som også har vaskefunksjon. Dette er ein av dei mest populære modellane på markedet og som dekker dei fleste behov, med fleire avanserte funksjonar som dobbelt kamera foran, LiDAR navigasjon og ei rekke smarte funksjonar som kan benyttast på mobilappen.

OPPVARMING

Leilegheita har vannbåren varme i golv i stue, kjøkken, bad og entre. Golvvarmen blir regulert av romtermostater som kjem fra fellesanlegg. Det blir montert varmepumpe som tar varme fra uteluft. 

Badet er i tillegg utstyrt med elektrisk golvvarme, som sikrar forbrukaren behageleg og rask varme på badegolvet.

PARKERING/BODER

Det er mogleg å kjøpe parkeringsplass i parkeringskjellaren. På baksida av bygget, mot Comfort Hotell, kjem du ned i garasjen ved hjelp av ein elektrisk bil heis. Parkering merka seksjonsnummer 19 er mogleg å kjøpe for kroner 290.000,-.

Det føljer med eiga sportsbod på ca. 5m2, merka rom nr 108-B4.
Sportsboda er plassert på byggets inngangsplan (Plan 1).

ENERGIMERKING

Bustaden kjem ut med energimerke gul A. Dette betyr at bustaden kjem ut med topp karakter innan energimerking og tilfredstiller grønt bustadlån som gir gunstigare lånerente i dei fleste bankar.