Hopp til hovedinnhold

Byggmester Stølsvik AS - FØRDE

Byggmester Stølsvik AS er ei allsidig tømrarbedrift som held til i sentrum av Førde. Bedrifta vart etablert i 1979 og består i dag av godt kvalifiserte medarbeidarar. Vi utfører små og store oppdrag for privatmarknaden, offentlege bedrifter og næringslivet i både Førde og omegn.

Om oss

KVIFOR VELGE BYGGMESTER STØLSVIK?

Lang erfaring og lokal kompetanse gjer Byggmester Stølsvik AS til eit trygt val, anten du skal bygge nytt eller rehabilitere eldre bygg. Vi har breitt fokus på fagkunnskap, og er opptatt av å vere i stadig utvikling.

LEVERANDØR AV MESTERHUS

Byggmester Stølsvik AS er medlem av Mesterhus. Kjeden sit på solid kunnskap om kva som er viktig for dagens husbyggarar, og dette er ein tryggleik både for oss og kundane våre. Det er ei målsetjing at byggeprosessen skal vere forutsigbar for kunden – frå planleggingsstadiet til ferdigstilling. Det er difor Mesterhus har slagordet: – det blir som avtalt! Som ein del av kjeden har vi tilgang til ein stor teikningsbank med meir enn 400 hus og hytter, så sjansen er stor for at du vil finne draumehuset hos oss.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?