Hopp til hovedinnhold

Solid Tømrerservice As - SKI

Om oss

La fagfolk gjøre jobben
Våre fagfolk har lang erfaring fra de fleste oppdrag i bransjen. Ved å bruke fagmenn sparer du både tid, og penger.

Rutiner og kvalitetssikring
Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med alle tjenester og oppleve en høy grad av service.

Våre tjenester

Nybygg
Har du tomt men ikke hus? Vi har god kompetanse når det kommer til oppføring av hus og bygninger. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris!

Tilbygg
Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.

Snekkertjenester
Våre tjenester spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg til oppføring av nybygg, tilbygg, og gulvlegging og vindusskift.

Renovering
VI bistår alt innen ombygging og renoveringer. Om du ønsker å renovere deler av huset, eller rett og slett ønsker en totalrenovering av hele hjemmet ditt, står vi klare for å bistå!

Oppussing
La våre fagfolk gi hjemmet ditt en ny look! Vi bruker stilrene farger og moderne teknikker for til fornye hjemmet ditt, Vi er fornøyde når du er fornøyd!

Legging av tak
Vi leverer komplette takløsninger både til nybygg og ved restaurering. Vi leverer taktekking til både boliger og andre typer bygninger.

Gulvlegging
Det finnes mange typer gulv, alt fra laminat til parkett, skipsgulv og vinyl. Våre håndverkere har lang erfaring innen gulv og bistår gjerne i planleggingen og selve utføringen av arbeidet.

Om oss

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg eller tilbygg, montere dører eller vinduer, eller rehabilitering av din bolig? Vi er en tømrerbedrift med god kompetanse innen byggebransjen. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen tømrerfaget, og sammen med våre gode samarbeidspartnere kan vi levere totalpakker innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vår visjon er at våre kunder skal oppfatte oss som en profesjonell aktør som alltid leverer etter avtale.

Vi skal bestrebe oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne arbeidet utviklet av oss.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?