Hopp til hovedinnhold

Sandøy Byggservice AS - KLEPPESTØ

Sandøy Byggservice AS er din lokale byggmester på Askøy, vi kan hjelpe deg med alt fra en komplett ny enebolig, til ombygging, rehabilitering, tilbygg, påbygg eller enkle serviceoppdrag.

Om oss

Våre tjenester

Nybygg i Askøy og Bergensområdet

Sandøy Byggservice hjelper deg med å realisere nybygg-drømmen i Askøy, Bergen og omegn. Enten du vil skreddersy din egen bolig, eller ønsker å bygge et av våre fantastiske kataloghus eller hytter, tar Sandøy Byggservice As deg gjennom hele byggeprosessen. Det er mye å tenke på underveis, alt fra valg av tomt og hus, til selve byggeprosessen. Alle våre kataloghus kan tilpasses dine ønsker, slik at du får boligen du alltid har drømt om. Vi tar hånd om alle faser, fra start til slutt!

Tilbygg/Påbygg

Oppgrader din bolig med et tilbygg eller påbygg. Sandøy Byggservice kan bistå deg med påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering. Når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, er ofte tilbygg eller påbygg gode løsninger.

Renovering bad og våtrom

Når man planlegger å pusse opp boligen, er renovering av badet noe av det første mange ønsker å starte med. Renovering av bad og våtrom er en omfattende prosess som krever mye planlegging. Det er viktig at rommet tåler vann, fuktighet, og den belastningen det blir påført over tid.

Byggetegning og byggesøknad

For å kunne bygge på et eksisterende hus, eller bygge et nytt, må det sendes en byggesøknad til kommunen. Søknaden må inneholde en rekke elementer, blant annet byggetegninger. Det er mange krav som må oppfylles for at en byggetegning skal bli godkjent. Sandøy Byggservice har egen arkitekt, og samarbeider med flere andre dyktige arkitekter, som mer enn gjerne hjelper deg med dette. Her har vi laget en liten oversikt over hva byggesøknader og byggetegninger må inneholde.

Energirådgivning

Erlend Sandøy hos oss er autorisert energirådgiver. Han kan bistå med energirådgivning og merking av boliger i Askøy -og Bergensområdet.

Totalrenovering av bolig

Vi i Sandøy Byggservice As har lang erfaring med totalrenovering av boliger, og hjelper deg gjerne med dette! Vi er svært opptatt av kvalitet, og har derfor inngått faste avtaler med håndplukkede underleverandører som rørleggere, elektrikere og murere. Dette gjør at vi kan tilby renovering av din bolig som en totalentreprise, hvor vi tar ansvar for hele prosessen fra planlegging til ferdig produkt.

Oppussing

Sandøy Byggservice kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre oppussings tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Vi har egne tømrere og byggmestere, i tillegg til et samarbeid med faste underleverandører. Vi kan levere både komplette pakker med alle fag inkludert, og del entreprise hvor du står for enkelte av de andre fagene selv.

Sjøoppdrag

Vi utfører også spesialoppdrag langs sjøen!

Vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen

Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg ferdigtegnede hus, eller bestille et arkitekttegnet hjem. Husk at Sandøy Byggservice ikke leverer ferdighus i tradisjonell forstand - vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen. Alle boligene kan skreddersys etter dine behov, slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker. Vi har egen arkitekt og kan også bistå med byggesøknader, på den måten har vi full kontroll igjennom hele prosessen, en god trygghet for våre kunder.

Ombygging/Rehabilitering

Vi driver også mye med ombygging eller oppgradering av eldre hus, vi har referanseprosjekter på boliger som er 20 år gamle og boliger som er over 150 år gamle, med et tett samarbeid og god planlegging er alt mulig. Tilbygg, påbygg, energioppgradering med egen energirådgiver, garasjer, brygger/kaier, renovering eller nybygg av hytter er alle prosjekter som vi kan utføre. Vi har også en egen servicesnekker som på relativt kort varsel kan utføre mindre oppdrag som f.eks skifte av en dør eller et vindu, eller pusse opp et bad.

God oppfølging og høy yrkesstolthet

Hos oss er god og tett dialog igjennom hele prosjektet viktig, med en egen prosjektleder er kunden sikret god oppfølging og er sikret at alle faser i prosjektet er under kontroll og blir fulgt opp. Vi leverer som oftest totalentrepriser hvor vi henter inn våre faste samarbeidspartnere innen andre fag, da kan vi levere et fiks ferdig prosjekt inkludert alle fag, vi har da kontroll på underleveransene, både mtp sikkerhet, kvalitet og fremdrift.

Våre ansatte er alle lokale norske tømrere og byggmestre, alle med en brennende interesse for faget og høy yrkesstolthet. Samlet har vi over 100 års erfaring innen tømrerfaget, våre ansatte har bygget alt fra eneboliger, flermannsboliger, skoler, barnehager, kaier, garasjer og hytter!

Mange av oppdragene våre er et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder

Som kunde av Sandøy Byggservice kan du forvente godt håndtverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris. At mange av oppdragene våre er et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder, er en tillitserklæring vi er oppriktig stolte av! Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Ta kontakt i dag!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?