Hopp til hovedinnhold

Nesvold Bygg AS - SELBU

Om oss

Våre tjenester

  • Blåseisolering - Vi utfører blåseisolering.

  • Piperehabilitering

  • Jordskruer - Superenkel fundamentering.

  • Grunn- og betongarbeid

  • Nybygg - Arkitekttegnet eller tilpasset ferdighus? Bærer du på en boligdrøm, er det store muligheter for at vi kan hjelpe deg med å realisere den. Enten bygger vi ny bolig på din egen tomt eller på tomt kjøpt hos oss.
    Rehabilitering og oppussing - Vi utfører alle typer rehabilitering og oppussingsoppdrag, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv.

  • Tilbygg / Påbygg - Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Om Nesvold Bygg
I Nesvold Bygg AS streber vi alltid etter å bygge eneboliger i høy kvalitet. Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Bedriften ble stiftet i 2008 av byggmester og takstmann Frode Nesvold som enkeltmannsforetak. Firmaet ble senere konvertert over til et aksjeselskap i 2011. Nesvold Bygg AS er stolt forhandler av Mesterhus.

Hos oss står ærlighet og en åpen dialog med kunden høyt. For å skape et godt samarbeid hele veien er det viktig å ha tett dialog. Dette sikrer at det blir som avtalt, og at det ikke dukker opp noen overraskelser underveis, - verken for oss eller for kunden. Når vi bygger ditt nye hjem, bygger vi som om vi skulle bodd der selv. Sluttresultatet er svært viktig for oss, og vi streber alltid etter å levere et så bra hjem som mulig. Vi gir oss ikke før det er perfekt.

Vårt beste råd når du skal velge forhandler å bygge hus med, er å ikke bare se på prisen, men se på hele totalpakken. Hos oss i Nesvold Bygg kan du være sikker på at alle rutiner er på plass fra første stund, og at er inkludert i prisen som blir oppgitt av oss. På den måten kan du som kunde være sikker på at du vet hva som blir levert, og at det er i ekte Mesterhus-kvalitet.

Nesvold Bygg har alltid kunnskap og kvalitet i fokus. Vi er en byggmesterbedrift, godkjent lærlingebedrift og er stolte av å kunne bidra til å utdanne og videreføre faget til morgendagens byggfagarbeidere. De ansatte har bransjeerfaring og solid utdannelse i faget, dette for å sikre kvalitet i alle ledd.

Vi utfører oppdrag i Selbu, Tydal, Stjørdal, Malvik og Trondheim, men tar også snekkeroppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

Ta kontakt med oss i dag og fortell om dine husplaner!

Med vennlig hilsen
Nesvold Bygg AS
Frode Nesvold

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?