Hopp til hovedinnhold

Harstadbygg Entreprenør AS - HARSTAD

Om oss

Vi bygger boligdrømmer av høy kvalitet

Harstadbygg Entreprenør AS leverer hus fra Norges største boligbygger. Som Mesterhusforhandler er vi det trygge valget når du skal realisere boligdrømmen!

Harstadbygg AS ble stiftet i 1986 da noen ansatte i Selmer Furuholmen i Harstad og Lofoten gikk sammen om å etablere et nytt lokaleid entreprenørselskap. Harstadbygg AS etablerte i 2006 et eget selskap, Harstadbygg Bolig AS, som fra samme tidspunkt også ble Mesterhus-leverandør for regionen.

Harstadbygg Entreprenør AS er en del av Kronsteingruppen, et konsern med 10 driftsselskaper og 275 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer. Våre kunder får en partner med lokal ekspertise og nettverk, som tar sitt samfunnsansvar alvorlig og støtter opp om lokale saker.

Virkeliggjør husdrømmen
Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg ferdigtegnede hus, eller bestille et arkitekttegnet hjem. Husk at Harstadbygg Entreprenør ikke leverer ferdighus i tradisjonell forstand - vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen. Alle boligene kan skreddersys etter dine behov, slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker.

Som kunde av Harstadbygg Entreprenør kan du forvente godt håndverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris. At mange av oppdragene våre er et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder, er en tillitserklæring vi er oppriktig stolte av!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?