Hopp til hovedinnhold

ByggTeam Hadsel AS - STOKMARKNES

Om oss

Om oss
ByggTeam Hadsel er et entreprenørfirma lokalisert i vakre Hadsel i Vesterålen. Vi leverer murerarbeid, tømrerarbeid og gjennomfører prosjektledelse for små og store oppdrag for private og offentlige aktører. ByggTeam Hadsel består av 14 faglig dyktige og engasjerte ansatte som hver dag leverer håndverk av høy kvalitet på prosjekter som nybygg, rehabilitering, næringsbygg, offentlige bygg, hytter, garasjer, hus og boligkomplekser.

Våre ansatte bor og lever i Hadsel og kjenner folket, området, klimaet og markedet godt. Vi legger vår stolthet i et godt resultat og fagarbeiderne og kvalitetshåndverket de utfører er ByggTeam Hadsels største verdi. Derfor er sikkerhet under arbeid det aller viktigste for oss. Med ByggTeam Hadsel med på laget kan du være trygg på at jobben blir gjort skikkelig.


Våre verdier


STOLTHET – Vi skal være stolte av det vi gjør, og ordne opp etter oss om vi gjør feil. Vi skal være en seriøs partner og levere arbeid av høy kvalitet.

ENGASJEMENT – Vi skal bry oss om hverandre og jobben vi gjør. Vi skal lete etter gode løsninger, være fremoverlente og opptatt av innovasjon.

TRYGGHET – Vi skal være et trygt valg for våre kunder, ærlige og pålitelige. Våre ansatte skal være trygge på jobb.

INKLUDERING – Vi skal ta vare på hverandre og bygge team. Alle skal med! Det skal være høyt under taket, og lov med ulike meninger og synspunkter.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?