Hopp til hovedinnhold

Bygg og Tømmermester Per-Erik Østlie AS - YTRE ENEBAKK

Om oss

Om oss

Bygg- og Tømmermester Per-Erik Østlie a.s er tilknyttet MESTERHUS NORGE og er representert gjennom MESTERHUSKJEDEN. Oppdragene er stort sett lokalisert i Follo-regionen i Akershus, men også noe i Oslo-området. Vi har 16 fast ansatte, hvorav 4 i administrasjonen.

Vi holder til i vårt eget kontor og lagerbygg i Lillestrømveien 174 i Ytre Enebakk ca. 30 km. syd for Oslo og sentralt i Enebakk Kommune.

Per-Erik Østlie startet som selvstendig bygg- og tømrermester i 1971, og i løpet av 1986 ble firmaet omdannet til aksjeselskap.

Les mer om vår historie i de to brosjyrene våre:

Klikk her for brosjyre 1 | Klikk her for brosjyre 2

I gjennom snart 50 år har firmaet opparbeidet seg en posisjon hvor nøkkelordene er dyktighet og kvalitet. Selskapets økonomi er god, som i tillegg til nevnte gir en betryggende plattform.

Vi har etter hvert fått bred erfaring som hoved- og totalleverandør være seg nybygg, ombygging, rehabilitering og vedlikehold av skoler, institusjoner, boliger og næringsbygg. Lang erfaring har gitt oss bred faglig- og administrativ kompetanse, ikke minst når det gjelder prosjektstyring.

Bygg- og Tømmermester Per-Erik Østlie a.s har utviklet seg til en meget solid og velkvalifisert aktør i entreprenørbransjen. Arbeidsoppdragene gjennom tidene har stort sett vært totalentrepriser vedrørende oppføring av eneboliger, driftsbygninger og mindre forretningsbygg/næringsbygg, samt rehabilitering. Dette er fortsatt våre hovedoppdrag.

Firmaet har slagkraft, kunnskap og effektivitet som skal til for å løse store og mindre oppgaver. Dessuten er vi ikke større enn at vi har en oversiktlig organisasjon og en god tone i vårt «hus», noe vi ønsker å dele med våre kunder og samarbeidspartnere.

Helt siden 1971, har firmaet hatt en rekke interessante byggeprosjekter og kan vise til svært fornøyde oppdragsgivere. Dette som et resultat av vårt viktigste mål; å levere kvalitet til riktig pris og rett tid! Og vi setter stor pris på at oppdragsgiverne kommer tilbake.

Sturla Kaasa overtok som daglig leder per 1. september 2019

Per-Erik ønsker å trappe ned noe på grunn av alder men er fortsatt involvert i den daglige driften og som styrets leder.

På disse sidene håper vi du finner det du søker.

Skulle du trenge ytterligere informasjon eller ønsker å snakke med oss, ring 64 92 39 39. Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å besøke oss i Lillestrømveien 174, 1914 Ytre Enebakk.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?