Hopp til hovedinnhold
Funkishuset alle snakker om

Funkishuset alle snakker om

Huset er et omtegnet Signatur 307, tegnet av selger og boligdesigner Ben Giske ved i Ålesund. Han tilpasset husmodellen slik at huset ville harmonere mest mulig med eksisterende terreng og bebyggelse, ved å blant annet trekke den øverste etasjen mest mulig bak i tomten og legge inn en takterrasse på 66 kvm.

Les også: Funkishuset alle snakker om

Funkishuset alle snakker om

Et funkishus er en type arkitektur som oppstod på 1920-tallet i Europa og som ble populær på 1930-tallet. Stilen kjennetegnes av enkle geometriske former, minimalistisk design og bruken av moderne materialer som betong og glass. Funkishus er ofte preget av en asymmetrisk fasade og flate tak, og har vanligvis store vinduer som gir mye lysinnslipp. Interiøret er også minimalistisk og funksjonelt, og det legges vekt på å skape en åpen og romslig følelse. Funkishus er fortsatt populære i dag og mange moderne boliger trekker inspirasjon fra denne stilen.

Relaterte artikler

Eneboligen Form 3.0 fra Mesterhus

Se våre moderne hus med innovasjon og stil i fokus

Mesterhus, etablert i 1970, har gjennom de siste tiårene befestet sin posisjon som en av Norges største og mest pålitelige boligbyggere. Vår suksess er bygget på en solid grunnmur av godt håndverk, tett kundeoppfølging, og evnen til å tilby markedstilpassede og skreddersydde boliger, inkludert moderne hus som kombinerer estetikk med funksjonalitet.

Skreddersydd bolig på Vigrestad

Mesterhus-forhandler SI Bygg hadde gleden av å bygge en skreddersydd bolig for Anna Stavnheim. Fra det øyeblikket hun kom inn på deres kontor, var det tydelig at hun hadde klare ønsker og behov for sin nye bolig. Spesielt viktig for Anna var det å få en garasje med plass til traktoren sin.

Ane og Mortens rehabiliteringsprosjekt: En suksess

Endelig er rehabiliteringsprosjektet til Ane og Morten ferdig. Nå kan familien på fire flytte inn og nyte hverdagen i sitt renoverte hjem. Etter en omfattende oppgradering har huset blitt både tryggere og mer komfortabelt å bo i.