Hopp til hovedinnhold
1 / 0

INDERØY | Moderne familiebolig | Sørvestvendt, solrikt og nydelig utsikt | Nærhet til skole, barnehage og togstasjon

Smihaugvegen 10, 7670 Inderøy
Pris fra
5 279 498 kr

Soverom

5

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

172

Bruksnr.

149
Daniel Ørdal
Driftsingeniør
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

Boligen er i funkisstil, og eiendommen befinnes seg i landlig, men allikevel sentralt strøk i nærhet til alt man trenger. Eiendommen ligger sørvestvendt- og solrikt til, med nydelig utsikt over Trondheimsfjorden, som man kan nyte fra en terrasse på ca. 21m2. Boligen har hovedoppholdsrommene sine i øverste etasje, som også har hovedinngangen og ytterdør inn til samme plan. Det er åpen og luftig løsning mellom stue og kjøkken, og dette gir et godt gjennomlys. Dessuten har man flott utsikt fra både stuen og kjøkkenet. Stuen i hovedetasjen har skrånende himling som gir stor takhøyde og store vinduer. Dette gir en romslig og luftig romopplevelse. Det er direkte utgang til utvendig terrasse, som er delvis skjermet med takoverbygg. Her har man et sted hvor man kan sitte og nyte kveldssolen og ikke minst den nydelige utsikten.

Ny innflytningsklar lavenergibolig med fjordutsikt

? Eiendommen ligger nært flere attraktive utfartsområder. Marsteinsvola med kjentmannsmerke, Kverkilberget og Høgkammen ligger innenfor en rekkvevidde for en fot- eller skitur. Hyllbukta er en attraktiv badeplass, samtidig som Hylla Havn Marina og Trones småbåthavn er i nærheten.
? Solrikt med vintersol. Sør- og vestvendt. Kveldssol til ca. kl 22 i sommerhalvåret før den går ned bak Åsakammen.
? Landlig, men likevel ganske sentralt.
? Røra barnehage.
? Utsiktsrik balkong/terrasse med ettermiddags- og kveldsol, delvis med takoverbygg, med direkte utgang fra stua.
? Enebolig med moderne formuttrykk med åpen løsning mellom stue og kjøkken og stor takhøyde oppunder den skrånende himlingen.
? Hus med to etasjer, med flott utsikt utover Trondheimsfjorden. 

Eiendommens adresse: Smihaugvegen 10, 7670 Inderøy.

Hvorfor kjøpe nytt?

? Nye boliger er vesentlig mer energiøkonomiske enn eldre boliger.
? Forsikringsselskapene har erfart at det blir færre problemer med nye boliger, og derfor er det rimeligere forsikre nye boliger.
? Det er svært lite vedlikehold de 10 første årene.
? De kan flytte inn i en ny bolig uten å måtte pusse opp først.
? Det betales 2,5 % dokumentavgift kun av tomteverdien ved kjøp av nye hus.

Lavenergi

Å bo i en lavenergibolig som Smihaugvegen 10 er ikke bare en investering i dag, men også i morgendagen. Med energiklasse B viser denne boligen hvordan moderne formuttrykk kan bidra til å redusere strømforbruket uten å gå på kompromiss med komfort eller stil.

Det er gjort energisparende tiltak, inkludert ekstra isolasjon i himlingen, passivhusvinduer med 3-lags spareglass og store vindusflater mot sør og sørvest. Disse tiltakene reduserer varmetapet betydelig samtidig som de slipper inn rikelig med naturlig lys.

Boligen kan enkelt oppgraderes til den beste energiklassen, A, ved å installere en luft-luft varmepumpe.
Det er viktig å ha energieffektive boliger i fremtiden. Skjerpede krav til energieffektivitet på allerede eksisterende bygg kan bli et faktum, samtidig som strømkostnadene kan være uforutsigbare. En bolig som allerede bruker lite energi, vil kunne tåle økte energikostnader bedre enn en som er mindre energieffektiv.

Finansiering

Dette unike prosjektet er ikke bare en drømmebolig med en ideell beliggenhet, men det kommer også muligheten for gunstig finansiering gjennom Husbanken. Med Husbanklån blir det å eie en bolig tilgjengelig for alle, og ikke bare for de mest ressurssterke.

Smihaugvegen 10-prosjektet kvalifiserer til Husbanklån, og gir enhver muligheten til å sikre seg en moderne og romslig bolig. 

Med for tiden rentesatser fra 3,8 % til 4,4 %, og muligheten til å binde renten i opptil 20 år, gir Husbanklån en stabil og fordelaktig finansieringsløsning for fremtiden.

Realisere boligdrømmen på andre måter

Deleie og leie før kjøp er alternativer som kan hjelpe enkeltpersoner med å realisere boligdrømmen på en mer tilgjengelig måte. Her er informasjon om hva disse alternativene innebærer:

Deleie
Ved deleie står Mesterbygg Innherred AS med pant i eiendommen. Dette innebærer at enkeltpersonen som ønsker å realisere boligdrømmen deler eierskapet til eiendommen med selskapet, inntil man selv klarer å finansiere egenkapitalandelen. Fordelen med deleie er at det kan redusere egenkapitalkravet, og gjøre det lettere å komme inn på boligmarkedet.