Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Enebolig m/Carport Øvre Eikanger

Eikanger Øvre, 5913 Eikangervåg
Pris fra
kr 3 490 000

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

212

Bruksnr.

129

Beskrivelse

Vi vet at det er vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet .
Så til deg som ønsker deg din egen nye enebolig; Her er den smarte og kostnadseffektive serien KVANT - Inngangsbilletten til boligmarkedet!

Boligen har åpen stue-/ kjøkkenløsning med flere vindusflater som slipper lyset inn. Her er også utgang til terrassen, så veien er kort for å hente forfriskninger. Bad med fliser på gulv og plass til vaskemaskinen.
Bilen parkerer du i carporten rett rundt hjørnet for inngangsdøren. Det er også en egen praktisk sportsbod med plass til lagring av både ved og julepynt.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et rolig og landlig, men likevel sentralt område i vakre Eikanger i Alver kommune. Det er kort vei til Knarvik med kjøpesenter og gode servicetilbud.
Nærområdet byr ellers på flotte turmuligheter ved fjorden, på fjellet og i nærliggende skog.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Ostereidet Senter ca 5-6 min biltur unna. Her finner men Rema 1000 (post i butikk), kafe/kro, bensinstasjon, fotballbane, idrettshall m/svømmebasseng. Det finnes også en nærbutikk på Hjelmås. . Det er ca. 15 min med bil til Knarvik senter med et variert utvalg - inkludert apotek, vinmonopol, sportsforretning og tannklinikk. I tillegg er det kort vei til Åsane og Bergen sentrum, med alt av bymessige fasiliteter.

Det er gangavstand til Eikanger Barneskole.