Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne enebolig på Nedre Ånstad med utsikt ut mot Sortlandsundet

Nedre Ånstad, 8416 Sortland
Pris fra
6 400 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

140 m2

Gårdsnr.

16

Bruksnr.

113
Finn Harald Hansen
Daglig leder/kunderådgiver

Beskrivelse

Eneboligen består av 4 soverom hvor 3 er plassert i første etasjen og et soverom i andre etasjen. Det er mulig å benytte et eller flere soverom til tv-stue, hobbyrom eller lekerom.

Stue, kjøkken samt et bad er plassert i 2 etasje for å få god utsikt. I tillegg er det høgt under taket ca. 3,3 mtr. i stue/kjøkken som gir en god romfølelse. Her kan du også benytte veranda rett ut fra andre etasjen. I denne boligen får du en bod i andre etasjen og en litt større bod i første etasje for å kunne benytte til lagringsrom.

Boligen har store vindu for godt lysinnslipp og kan nyte den flotte utsikten over Sortlandsundet til alle årstider.

Området
Boligen plasseres i et lunt og rolig boligområde i landlige omgivelser.

Skole-Barnehage-Butikk
Det er ca. 3,5 km til sentrum av Sortland hvor både barneskole, ungdomsskole og videregående ligger. Det er i tillegg flere barnehager i området med ulike avstander. Nærmeste
dagligvarebutikk er Rema 1000 som ligger ca. 2.2 km fra boligen.
I sentrum finner du flere kjøpesentre som inneholder både klesbutikker, cafè, lekeland og restauranter.

Eierform
Selveier med eget gnr. 16 og bnr. 113.

Betaling
Ved inngått kontrakt betales et depositum på kr 50.000,- I tillegg skaffer kjøper finansieringsbevis/bankgaranti for resterende beløp. Kontraktsummen innbetales i sin helhet ved overtakelse av boligen eller når brukstillatelsen fra kommunen er gitt.

Prisantydning kr. 6.400.000 ,-

Når kontrakt er inngått er prisen fast og kan ikke reguleres for prisstigning. I tilbudet er det medtatt kommunale avgifter i forbindelse med byggetillatelsen, tilknytningsavgift for vann/kloakk, tinglysningsomkostninger av skjøte, m.m.

Forsikring
Det er medtatt byggeforsikring i byggeperioden frem til overtagelsen/brukstillatelsen foreligger. Kjøperen må da besørge boligforsikring.

Forutsetninger
Det forutsettes at Sortland kommune godkjenner fremlagte planer og gir byggetillatelse. Vi forbeholder oss retten til mindre endringer i planene/utførelsen av prosjektet.

Byggesystem
Boligen er beregnet på ringmur og plate på mark løsning. Gulvisolasjon iht. varmetapsberegning. Ytterveggene produseres i eget lokale og settes sammen på byggeplassen. Energikrav er iht. TEK 17 og er tilrettelagt for livsløpsstandard.

Utvendig
Det vil bli maskin planert rundt huset med eksisterende løsmasser. Tilføring av ytterlige løsmasser besørges av kjøper.

Utvendig kledning
Yttervegger utføres med grunnet stående kledning.

Innredning
Dør/vinduer:
Ytterdør leveres svartmalt m/glass. Vindu og balkongdør leveres svartmalt med 3-lags energiglass. Innvendige dørblad og karmer er hvitmalt med stålvrider.

Kjøkken:
Det er beregnet et Drømmekjøkkenet Type: Stil iflg. tegning/beskrivelse

Vegger/tak/gulv:
Det monteres Huntonit hvitmalt veggplater i alle tørre rom, hvitmalte himlingsplater og listverk/foringer leveres hvit malt. Det legges lagerført laminat gulv i alle tørre rom. I gang/vf legges det vinyllaminat. I bad, WC og vaskerom/bod legges fliser på gulv iht. egen beskrivelse. Utførelse iht. våtromsnormen. Tetthetskontroll og kontroll av våtrom vil bli utført av uavhengig kontrollør.

Ventilasjon:
Varmegjenvinningsanlegg og robotstøvsuger monteres.

Elektriske installasjoner:
Det føres strømkabel fram til komplett sikringsskap. Boligen får skjult anlegg dim. for el. oppvarming i alle oppholdsrom. Det er beregnet 100 stk. elektriske punkter og belysningsutstyr. Det leveres seriekoblet brannvarslersystem, komplett sikringsskap samt montering av komfyrvakt. Det legges varmekabel m/termostat i vf, vaskerom og badene. Under forutsetning av at elektriker ikke har påbegynt arbeidet kan kjøper bestemme/endre plassering av punktene og belysningsutstyr i samråd med elektriker mot tillegg. Evt. flere punkter kan bestilles etter avtale med elektriker.

Rørleggerarbeider:
Vann/avløpsledninger føres fra kommunal hovedledning og inn i boligen med stoppekran. Av sanitærutstyr leveres hvit Porsgrund eller tilsvarende, batteri leveres av typen Oras ett-greps, veggklosset, 90x90 dusjvegger som kan slås inn mot vegg, badekar og varmtvannsbereder på 200 l. Baderoms innredning leveres i 120 cm til begge baderom

Oppvarming:
Det monteres 1 stk. luft til luft varmepumpe, stålpipe med vedovn og det monteres varmekabel i gulv på bad, vaskerom/bad og vf.

Egeninnsats:
Egeninnsatsen i boligen er nedvasking av boligen når den er overlevert kjøper. Utvendig bordkle leveres hvitgrunnet, men må beises 1. strøk som besørges av kjøper etter overtakelse.

Finansierings eksempel:
Enebolig
Lån i husbanken kr. 5.440.000 x 4,55 % = 27.756,-
-22% skattefordel av renter totalt kr. 197.251/12 mnd. = -4.511,-

Sum låneutgifter pr. mnd. = 23.244,-.