Hopp til hovedinnhold
1 / 0

6 sentrumsnære og svært innholdsrike leiligheter - nøkkelferdig. 4 solgt

Sandbakkveien 20, 4370 Egersund
Pris fra
kr 5 490 000

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet

Primærrom

82 - 98 m2

Gårdsnr.

13

Bruksnr.

69
Tor-Inge Larsen
Prosjektutvikler/selger

Beskrivelse

I Sandbakkveien 20 skal vi bygge 6 lettstelte, innholdsrike og moderne leiligheter i størrelse fra: 81,6m2 - 105,7m2. Leilighetene har 2-3 soverom og smarte planløsninger som mange vil misunne. Leilighetene vil dessuten også ha gode solforhold med to terrasser, en på hver side av bygget.

Leilighetene leveres nøkkelferdige med vannbåren varme i alle gulv, som gir en behagelig varme i hele leiligheten, samt er med på å holde strømutgifter på et minimum.

Alle leilighetene vil ha egen lukket garasje med garasjeport med automatisk port-åpner. Det medfølger egen bod i tilknytning til garasjen for hver leilighet.

Leilighetskomplekset leveres med heis/løfteplattform, felles teknisk rom, renovasjonsrom, sykkelparkering og 3 gjesteparkeringer. Hele leilighetsbygget er brannsikret med sprinkleranlegg.

Fellesområdet leveres ferdig asfaltert og felles uteområdet vil opparbeides med platting, levegg, bord og benker ved vann /elv iht. til situasjonsplan. I tillegg monteres det diverse lekeapparater i fellesområdet.

Leilighetene ligger med gåavstand til sentrum med alt du måtte ha behov for, samtidig litt tilbaketrukket fra byens larm med nydelige turområder både langs Elveparken, Elverhøy og Vannbassengan som nærmeste nabo.