Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Unik funkisvilla med tiltalende arkitektonisk utforming! Nydelig utsikt | 4 soverom | terrasse | vaskerom | 346 m2

6050 Valderøya
Pris fra
13 200 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

183

Bruksnr.

21
Anja Hovland Møller
Salgsleder

Beskrivelse

Fokus Bygg AS har gleden av å presentere dette unike prosjektet. Boligen er vårt kataloghus "Nordkapp" og er et monumentalt og spektakulært funkis hus. 

Boligen vil få nydelig beliggenhet på Oksneset med nydelig utsikt mot sjøen. Det er 150 meter til sjøen og bademuligheter.

Informasjon om boligen

Innhold:
1.etasje: Gang, 3 soverom, vaskerom, sluse/bi-inngang, teknisk,
bad, bod og tv-stue. Utvendig bod og carport.

2.etasje: Soverom, garderobe, bad, WC, Stue/kjøkken og matbod.

Hus som skiller seg ut
Nordkapp er en kraftanstrengelse av et hus, det våger å være litt annerledes. Det stikker seg ut med former som kan gi assosiasjoner til kunsthistorien, og med BRA på 346,5 m2 kvadratmeter er det god plass til deg og familien.

Tørrskodd fra bilen
Når du kommer opp bakken, kjører du inn i en stor og åpen carport som gir både lys og skygge og beskyttelse mot vær fra alle kanter. Fire søyler står som monumenter ved passasjersiden. Fra carporten kan du benytte deg av bi-inngang med tilhørende utvendig bod, alt sammen nøye komponert sammen med resten av huset.

Unikt inngangsparti
Hovedinngangen er tydelig markert med et gjennomgående glassfelt gjennom begge etasjer, som bretter seg over taket og lager en illusjon av at glasset skyter seg inn i fasaden. Inngangspartiet er rent og lyst fra innsiden, så vel som utsiden. Den lange hallen på hele 22,3 kvadratmeter er perfekt til å belyse kunst som henges opp på veggene.  

Egen foreldreløsning
Huset har også av en praktisk bi-inngang med plass til garderobe. I denne fløyen av huset det vaskerom, tre gode soverom og et romslig bad. Grunnplanet har både innvendig og utvendig bod, disse er lett tilgjengelig og godt integrert, slik at det hele tiden vil fremstå som ryddig i inngangsetasjen.

Romslig stue og kjøkken
Fra begge inngangspartier har man direkte tilgang til trappen som føres opp til den virkelige attraksjonen i dette huset; En åpen stue/kjøkken-løsning på hele 72 kvadratmeter. Her er det rikelig med plass til stort spisebord både på kjøkkenet og i en separat spisestue, med fenomenalt overlys og direkte tilgang til en stor terrasse på hele 52 kvadratmeter.
Etasjen rommer en praktisk matbod i tilknytning til kjøkkenet, en avskjermet TV-krok med plass til store og gode sofaer og et gjestetoalett. I denne etasjen finnes også en drøm av en suite med et betydelig soverom med en stor gå-inn-garderobe og eget bad

Unik funkis villa
Tar du et steg rundt huset er det forbausende hvor effektivt og ryddig huset fremstår i all sin prakt, for prakt det er det. Nordkapp vil være et landemerke på de riktige tomtene og et hjem for deg som liker lys, godt utsyn, minimalt med innsyn og et hus ingen i nabolaget har.

Arkitektens kommentar:
Konseptet og ideen til å skape Nordkapp var drømmen om å skape noe originalt og spektakulært som har et tydelig og arkitektonisk utrykk, materialer av høy kvalitet og inneholder det lille ekstra. Nordkapp ble nettopp det, med en komposisjon som understrekes av formene i boligkroppen, med slette og skarpe linjer i murpussen, men samtidig varmt og innbydende med kontrasten mot den myke eike-kledningen. Huset er originalt, men samtidig presenterer det seg gjenkjennelig arkitektonisk.

Boligen har store vindusflater, mye lys, luftige rom med god takhøyde og en arkitektonisk solid planløsning. Her har ingenting blitt overlatt til tilfeldighetene. Nordkapp har en ren planløsning og et utrykk med solide materialvalg. Interiøret i boligen er planlagt med lyse vegger, epoxy-gulv og eikespiler i tak som gir en harmonisk og moderne sammensetning av materialer i høy kvalitet.

Tanken om hvordan man beveger seg gjennom dagen i de ulike deler av huset sammen med hvordan man vokser gjennom livets faser er nøye vurdert og planlagt i utformingen. Med en barn/ungdomsavdeling i første etasje, med tre soverom hvorav ett kan brukes som et større soverom til foreldre, før ungene er store nok til å ha avdelingen for seg selv, og en romslig TV-stue med plass til venner, samt et tilhørende bad. Boligen har også noen praktiske tilførelser som romslig bi-inngang med direkte tilgang til vaskerom, tilstrekkelig med god bod plass, matbod i tilknytning til kjøkkenet og gjeste-WC. 

Hovedinngangen til Nordkapp er synlig, skarp og ledende mot trappen som fører opp til neste etasje. Andre etasje har en stor åpen løsning med stue og kjøkken med plass til hele familien. Dette rommet kan brukes til å underholde gjester med god plass til langbord med tilgang til en stor terrasse via store foldedører som visker ut grensene mellom inne/ute. Stue/kjøkken er allikevel intimt nok til å kunne nyte plassen for to, med en peis sentralt i rommet som kan observeres fra alle kroker kan man skape seg ulike soner. Soverommet i denne etasjen er stort og lyst med eget rom til garderobe og eget bad som skaper den private delen som man gjerne ønsker å trekke seg tilbake i.
Nordkapp er en bolig med høy arkitektonisk kvalitet med et balansert og originalt utrykk med nøye planlagte løsninger og materialvalg.

Vil du skape din drømmebolig? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Boligen vil bli beliggende på tomt 1 og bli en del av et nytt og attraktiv boligfelt med rolig plassering.

Standard

Boligen vil få høy standard med følgende kvaliteter å bemerke seg:

 • Eikespiler i tak på alle rom.
 • Murpuss på fasade
 • Asfaltert i carport og gårdsplass iht situasjonskart
 • Betong i etasjeskiller
 • 60x60 flis av typen Glade Cinza i valgfri gråfarger på bad, vaskerom og entre.
 • Alu.bekledde vindu utvendig og trevindu innvendig
 • Sparklet og malt gips, listefri utførelse vindu og overgang tak/vegg
 • Gulvlister i samme utførelse som gulv


Kjøkken
Kjøkkenleveranse fra Vegsund kjøkken og interiør, Sigdal eller HTH innenfor en avsatt sum kr. 150 000,- Evt. leveranse utover den inkluderte summen vil kunne leveres som tilvalg. Kjøkkenet får 1-stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc..

Bad
Du vil få 2 flotte flislagte bad med 60x60 flis på vegg og gulv. Varmekabler i gulv. Det leveres vegghengte toalett, 90x90 dusjvegger og 120 cm badromsinnredning. Flislagt WC med 60x60 flis.

Soverom
Boligen får 4 gode soverom hvorav et av dem har foreldreløsning i 2.etasje. Dersom man trenger et femte soverom er det mulig å ta en del av den romslige kjellerstuen og gjør det om til et soverom.

Varme
Det leveres varmekabler på flislagte rom. Det leveres pipe i stål og peis fra Nordpeis av typen duo2dv. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Om oss

Vi i Fokus Bygg AS leverer hus fra Norges største boligbygger. Som Mesterhus-forhandler er vi det trygge valget når du skal realisere boligdrømmen!

Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg ferdigtegnede hus, eller bestille en skreddersydd bolig. Husk at Fokus Bygg AS ikke leverer ferdighus i tradisjonell forstand - vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen. Alle boligene kan skreddersys etter dine behov, slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker.
Som kunde av Fokus Bygg AS kan du forvente godt håndverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris. At mange av oppdragene våre er et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder, er en tillitserklæring vi er oppriktig stolte av! Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt i dag!

Fordeler med ny bolig

Det er flere fordeler med å kjøpe ny bolig i forhold til brukt bolig

 • Lav dokumentavgift - Du betaler kun dokumentavgift av tomteverdien.
 • Ingen oppussing i nærmeste fremtid – Du slipper å tenke på oppussing på lang lang tid fremover
 • Reklamasjonsrett – Du har 5 år reklamasjonsrett
 • Lave strøm kostnader – Strengere krav til isolasjon og varmegjenvinning gjør at strøm utgiftene går ned i forhold til bruktbolig.
 • Absolutt alt er nytt - Du får en god følelse av å være den aller første som noen gang har bodd i boligen.