Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Romslige 2-mannsboliger | 2 stuer og 3 soverom | Upåklagelig utsikt | HUSBANKFINANSIERING

Jetthågen 8, 9415 Harstad
Pris fra
kr 5 890 000

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

105 m2
Ketil Bergesen
Salgsleder/eiendomsutvikler

Beskrivelse

Kronstein Eiendom skal bygge to lekre tomannsboliger i Jetthågen i Harstad!


Boligene holder høy kvalitet og har blant annet et påkostet kjøkken fra Drømmekjøkken, 1-stavs laminat på gulvene og flotte 60x60 fliser på badet.


Området er en del av populære Breivika, som ligger sør for Harstad sentrum, med gangavstand til nærbutikker, barnehager og flotte turområder. Du vil for øvrig ha det meste du trenger innenfor korte avstander.


Første byggetrinn blir boligene som vender seg mot øst. Disse ligger på en høyde i terrenget og byr på en fantastisk utsikt mot sjø og fjell.


Boligene


Hver bolig har et bruksareal på ca. 112 kvm og inneholder tre soverom, åpen stue-/kjøkkenløsning, bad, wc-rom, teknisk rom/ bod og balkong. Du vil også ha en praktisk sportsbod for å lagre utstyret ditt.


Boligene leveres tidsriktig innredet med lyst gulv, moderne innredninger og gode løsninger. I tillegg kan du tilpasse den etter dine egne behov og ønsker gjennom vår tilvalgsportal.


Utvendige fellesarealer vil bli pent opparbeidet med plen og beplantning. Vi legger også opp til muligheten for carport, slik at de som ønsker dette kan bestille det som tilvalg.


Landets rimeligste rente!


Vårt prosjekt har allerede fått grønt lys fra Husbanken, og det betyr at vi kan tilby deg landets laveste rentesatser.


Pr. 5. oktober 2023, gir Husbanken deg en flytende rente på kun 3,368%! Til sammenligning ligger den gjeldende rentesatsen i vanlige banker nå på rundt 5,2%. Med et lånebeløp på 5 000 000 kroner, kan du forvente å spare hele 54 000 kroner årlig!


Finansiering gjennom husbanken vil dekke inntil 85% av kjøpesummen. Dette forutsetter naturligvis at kjøper tilfredsstiller Husbankens krav. Vi hjelper deg med søknadsprosessen!