Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Stivlevågen/Mannes, lekre eneboliger med høy standard. Mulighet for 85% Husbankfinansiering med markedets beste rente!!

Stivlevågsvegen 52, 4275 Sævelandsvik
Pris fra
4 098 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Primærrom

122 m2

Gårdsnr.

11

Bruksnr.

455
Prosjektet bygges av

Beskrivelse

Med havet som nærmeste nabo
Garvik har gleden av å utvikle tomteområder som skiller seg ut på flere måter. Stivlevågen på Mannes like ved Åkrehamn er et slikt område. Ikke bare er dette en flott tomt med gode solforhold midt i havgapet. Området ligger også like ved koselige turveger, gode fiskeplasser, badestrand og i tillegg er det gangavstand til butikker, barnehage og skolen på Sevland.

Ikke rart vi i Garvik gleder oss til å utvikle et flott bomiljø her i disse maritime omgivelsene. Totalt skal det bygges 35 boliger i Stivlevågen med en fin blanding av eneboliger og leiligheter.

Vi er sikker på at du vil få mange gode naboer i Stivlevågen. Her blir også havet nærmeste nabo. Blikkstille sommerdager, solnedganger, men også regn og ruskevær der du er ekstra takknemlig for å bo i en solid og komfortabel bolig.

“Black Edition” - Eneboliger som skiller seg ut!

Vi skal bygge 13 eneboliger av typen “Black edition” i Stivlevågen. Det tilbys to ulike typer eneboliger - der den ene er på ca. 150 kvm, mens den andre har et bruksareal på ca. 122 kvm.

Eneboligen på 122 kvm går over to etasjer og inneholder på første plan stue i åpen løsning med kjøkkenet, bad, vaskerom og utgang til terrasse. Andre etasje inneholder tre soverom, bad og en ekstra stue. Boligen kan også leveres med fire soverom om dette er ønskelig.

“En svart tråd”
Det er ikke uten grunn at vi har kalt våre eneboliger for “Black edition”. Her blir det nemlig “en svart tråd” gjennom hele boligen. Boligen leveres med svarte aluminiumsbelagte vinduer. Både detaljer på badene og på kjøkkenet er svarte. Også dørene i huset er svarte og dette er også fargen på gelenderet på trappen som vil gå gjennom de to etasjene. På denne måten blir interiøret moderne, trendy og funksjonelt, og boligen får en helhetlig gjennomført stil.

Boliger med høy standard
Den nye og innovative Nord-kledningen og aluminiumsbelagte vinduer sørger for vedlikeholdsvennlige løsninger utvendig. Det betyr at du kan bo her uten å bekymre deg for å bruke mye tid på utvendig vedlikehold og kan heller bruke tiden din på andre mer lystige aktiviteter. Både kjøkken og baderommene leveres med innredning av høy kvalitet.

Her er noe av det vi har lagt spesielt vekt på i disse boligene:
Svarte karmer på vinduene
Kompakte slette innerdører med dempelist i karm
Slette malte vegger
Listefritt i tak og rundt vindu
Fliser på gulv og vegg på bad
Flott hvitlasert parkett på gulv
Trapp med hvitlaserte trinn i eik, rekkverk med stålspiler og svarte vanger/håndrekke
Lekkert kjøkken fra Drømmekjøkken med fronter i type Stil grønngrå/grafittgrå
Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys
Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
Sentralstøvsuger

Lekeplass
Som alltid starter vi først å lage en flott lekeplass til boligfeltet. Denne lekeplassen vil i tillegg få en nydelig beliggenhet med havutsikt på alle kanter - til glede både for store og små.

Husbankfinansiering
Boligene skal søkes godkjent i Husbanken for inntil 85% av kjøpesummen, noe som betyr markedets laveste rente, mulighet for avdragsfrihet og lave bokostnader i mange år.

Oppvarming
Svart stålpipe og ovn fra Nordpeis type DUO 5 DV eller tilsvarende.
Varmekabler på bad i 1. og 2. etasje.
Varmepumpe Toshiba Seya Nordic 25.

Tomt/utomhus
Oppkjørsel/snuplass/gårdstun asfalteres. Støpt platting ved inngangsparti.
Hage med ferdigplen.

Foran terrassedør i stue leveres terrasseplatting 3x4m med royalimpregnerte terrassebord som krever svært lite vedlikehold.

Andre prosjekter fra Garvik Prosjekt AS