Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Krøgenesåsen Boligområde i Arendal - boliger kommer for salg, mulighet for tomtereservasjon

Kystveien, 4841 Arendal

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet
Agnar Jordåen
Selger/Boligkonsulent

På Krøgenes i Arendal kommune skal Ra1 Bygg og Byggpartnere bygge ut et helt nytt boligprosjekt, Krøgenesåsen Boligfelt. Områdeplanen åpner for ca 200 enheter. Her kommer det ulike boliger i varierende størrelser bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter. De første boligene som kommer for salg blir frittliggende eneboliger, samt eneboliger i rekke med garasje eller carport. Dette blir innholdsrike boliger med gjennomtenkte planløsninger for de fleste familiebehov.

Prosjektet har en meget flott beliggenhet på en åsrygg med både gangavstand til Krøgnes handlesenter samt gangavstand til den nye batterifabrikken til Morrow. Det er 9-10 minutter med bil til Arendal sentrum, samt umiddelbar nærhet til naturen.
Området ligger i sykkelavstand fra sentrum, gangavstand fra skole (Birkenlund), butikker (Krøgenes senter), idrettshall (Birkenlund), friluftsområder mv. Alle funksjoner kan nås via fortau eller gang- /sykkelvei. Med turløypenett som nær nabo så ligger alt til rette for en aktiv sommer og vinter. Med andre ord vil du ha kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen på Krøgenesåsen.


Meld din interesse i dag!

Salgsoppgave og annet salgsmateriell er for tiden ikke ferdigstilt, men interessenter oppfordres til å sette seg opp på interessentlisten for å få tilsendt mer informasjon og mulighet for stå på venteliste for kjøpsposisjon på ønsket tomt eller enhet i delfelt.