Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nydelig leilighet med 4 soverom og en enestående utsikt - Klar for innflytting. Ta kontakt for visning.

Orrfuglveien 13A, 9325 Bardufoss

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig

Gårdsnr.

54

Bruksnr.

985
Kjell Oddvar Skogli
Salgssjef

Beskrivelse

Ta kontakt for info og avtale om visning.

Orrfuglveien 13A er leiligheten til høyre forfra i nyoppført tomannsbolig i Krokbekken Panorama, med panorama utsikt over Målselvdalen. Boligen har gode solforhold og ligger sentralt plassert med nærhet til blant annet flyplass, idrettsanlegg, skoler og helsetjenester.
Boligen er oppført i gjennomgående moderne stil med ekstra himlingshøyde i åpen stue/kjøkkenløsning for den helt spesielle romfølelsen. Nytt og moderne kjøkken fra Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer, spotter i tak og vegghengt toalett er bare noe av det som gjør boligen komplett.
Pris og omkostninger
Inkludert i prisen er nøkkelferdig bolig, mur- og betongarbeid, grunnarbeid, og tomt.
Det er ingen fellesgjeld eller felleskostnader ved overlevering. Alle offentlige gebyrer og tilknytningsavgifter er inkludert i pris.
J. Nysted Eiendom AS
J. Nysted Eiendom AS er leverandør av hus, leiligheter og hytter som er bygd av Nysted Bygg, elementer som brukes produseres i vår fabrikk på Storsteinnes i Balsfjord Kommune. Nysted AS ble etablert i 1961 og er av Nord-Norges eldste og største produsent og leverandør av boliger, hytter og byggevarer. Nysted er kjent for å levere kvalitetsbygg.