Hopp til hovedinnhold

Tre-Tech AS - DRØBAK

Om oss

Her i Tre-tech AS har vi lang erfaring med entreprenørarbeid. Daglig leder, Eskil Dale har jobbet med fagfeltet i over 40 år og har gått teknisk fagskole hvor han utdannet seg som ingeniør. I tre-tech er vi spesialister på å bygge hus av alle typer, samt skadesanering. Vi holder til i Drøbak og utfører hovedsakelig arbeid mellom Moss og Drammen, men kan også ta på oss oppdrag ved andre områder etter avtale.

Totalentreprenør
Som totalentreprenør tar vi på oss hele oppdraget når du vil bygge hus
Vi jobber med ulike hustyper som enebolig, rekkehus, tilbygg, påbygg, hytte og små bygg som garasjer og skur. Hos oss trenger du ikke forholde deg til ulike leverandører. Sammen med våre samarbeidspartnere tar vi oss av alt fra tømring og muring til flislegging, elektrisk arbeid, rørleggerarbeid og overflatearbeid. Vi hjelper deg å planlegge og utfører jobben som må til for å gi deg et nøkkelferdig hus.

Rehabilitering og restaurering
Ved eldre boliger kan materialer og annet håndtverk ofte være svært skjørt, og det må behandles med forsiktighet. Som erfarne fagmenn, vet vi i Tre-Tech hvordan vi kan bringe livet tilbake i en gammel bolig.

Påbygg
Ved påbygg blir det utført byggearbeid over eksisterende konstruksjon. I mange tilfeller kan det være et ønske om ha mer plass i hjemmet, men så ønsker man ikke å flytte. Da vil påbygg være en god løsning på problemet.

Betongarbeid
Betongarbeidet vil stå i lang tid, og det er derfor viktig at du bruker ordentlig fagfolk til å utføre arbeidet korrekt. Blir arbeidet gjort riktig fra start vil konstruksjonen stå mye mer robust og få en lengre levetid.

Innredning
Ønsker du å innrede boligen? Enten om du nettopp har skaffet deg en ny bolig eller ser for deg at du vil gjøre noen forandringer i din nåværende bolig, kan vi i Tre-Tech hjelpe.

Skadesanering
Har huset ditt vært utsatt for vannskade, brannskade eller andre naturskader? Store skadeomfang kan gi alvorlige konsekvenser om du ikke er rask til å gjøre noe med det.

Gravearbeid og asfaltering
Graving er et risikofylt arbeid som innebærer håndtering av store maskiner og å legge til rette for nøye planlegging. Før vi kan komme å grave for deg er det er viktig at du husker å søke om tillatelse for gravearbeid hos kommunen din.

Nybygg
Å bygge huset ditt helt fra bunn tillater deg å utforme det akkurat som du selv ønsker med kontroll over alt fra design og innredning, til hvilke materialer som blir brukt, samt hvordan planløsningen skal være.

Ombygging
Ved ombygg er det gjerne to ting som gjelder; funksjonalitet og estetikk. En ombygging kan gi en helt ny følelse, samt utseende til eksisterende bygg.

Tilbygg
Utvidelse av eksisterende bolig er en flott måte å skape mer plass på. Mer plass kan være en smart løsning dersom du har behov for en større bolig.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?