Hopp til hovedinnhold

Morgan AS - PORSGRUNN

Om oss

Tjenester
Vi er stolte over å kunne tilby et bredt spekter av tjenester som passer til alle typer byggeprosjekter, uavhengig av størrelse og kompleksitet.

Som en erfaren totalentreprenør er vi godt rustet til å håndtere alt fra mindre serviceoppdrag til store komplekse prosjekter. Vi er spesielt stolte av vår evne til å levere prosjekter til avtalt tid og budsjett, samtidig som vi sørger for et tett og godt samarbeid med byggherre og brukere gjennom hele prosessen.

Vi har lang erfaring med å bygge næringsbygg og har utført en rekke prosjekter i denne kategorien. Enten du trenger et nytt lager, et kontorbygg eller en butikk, kan vi hjelpe deg meg å realisere ditt prosjekt på en effektiv og profesjonell måte.

Vi legge stor vekt på HMS-arbeidet vårt og sørger alltid for å følge strenge sikkerhetsregler og rutiner. Dette gjelder både for våre egne ansatte og for alle andre som jobber på byggeplassen.

Vårt selskap har også bred erfaring med leilighetsprosjekter og vi har gjennomført en rekke vellykkede prosjekter på denne fronten. Vi har også utført et stort antall renoveringsprosjekter for næringsbygg, og vi har egne dyktige håndverker for å gjennomføre både betong- og tømrerarbeider i alt fra mindre reparasjoner til større byggearbeider.

Vi setter alltid våre kunders behov og ønsker i fokus, og vi tar oss tid til å lytte til alle spørsmål og ønsker du måtte ha. Vårt mål er å skape langsiktige relasjoner med våre kunder, og vi tror at vårt fokus på kvalitet og kunde tilfredshet er en av grunnen til vår suksess.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg!

Historien

10 år med knallsuksess
Det er 10 år siden daglig leder Ole August Karlsen startet opp Morgan AS. På disse 10 årene har entreprenørfirmaet hatt en solid vekst. I år settes det omsettingsrekord i bedriften med adresse Kjosen i Drangedal.
– Vi har fortsatt adressen til Morgan AS i Kjosen, og det kommer vi til å fortsette med. Det var der det hele startet, og historien er viktig for oss å ta med videre, sier daglig leder i Morgan AS Ole August Karlsen.

Morgan AS ble stiftet i mars i 2012.
Karlsen startet opp alene, og leide seg ut som tømrer.
Far til Ole August har drevet som teknisk entreprenør, og solgte firmaet sitt tidligere. Navnet Morgan AS var ledig, og ble ført videre til Karlsens nye firma. Senior Karlsen ble med som styreformann, og har hatt flere roller fra starten. Han er fortsatt en viktig støttespiller i bedriften som i dag har hovedkontor i Porsgrunn.

- Vi har hatt en klar målsetting fra dag en, og det var å etablere oss som en ledende lokalt forankret byggentreprenør i Vestfold og Telemark.
Ole August Karlsen, daglig leder i Morgan AS


Ikke på topp på Google
Navnet Morgan kommer ikke av den kjente britiske bilen, og navnet gir ikke det beste treffet på Google, men det har en hyggelig historie bak seg.

– Vi kommer ikke først på Google med det navnet, der er en det en veldig populær bil og båt som trumfer alt. Men det har en fin historie bak seg, og jeg ville gjerne bruke det når pappa solgte sitt gamle firma. Morgan er mellomnavnet til bestefaren min, og jeg syns det var hyggelig å videreføre, sier Karlsen.

Klar målsetting fra dag en
Selv om Karlsen var alene, hadde han hele tiden en klar målsetting for seg selv og den lille bedriften.

– Vi har hatt en klar målsetting fra dag en, og det var å etablere oss som en ledende lokalt forankret byggentreprenør i Vestfold og Telemark. Morgan AS er hele tiden i en utviklingsprosess, og vi ønsker endringer hjertelig velkommen. Målet vårt er en lønnsom og god vekst, sier Karlsen.

Noen av prosjektene Morgan AS jobber med og har utført er blant annet Duestien barnehage i Skien, påbygg på Teater Ibsen i Skien, Verd i Porsgrunn, Solvangsenteret i Sandefjord, Torstvedttunet i Larvik, og XL Bygg i Noresund.


Lett og ledig organisasjon
Driftssjef Remi Holmen har jobbet sammen med Karlsen i snart fem år, og har vært med på reisen fra det begynte å ta fart. I dag har de 36 ansatte på lønningslista.

– Vi er en lett og ledig organisasjon. En av målsettingene våre er at vi skal være skalerbare. Vi skal kunne tåle økning i omsetting, men det er vel så viktig at vi kan dra av omsettingen når vi er i et marked som faller. Det kan være hvis vi bommer på for eksempel anbud. Det fikk vi virkelig testet i 2020. Da gikk vi kraftig ned. Det var ubalanse i markedet, og vi fikk ikke de anbudene vi ønsket. Vi klarte ikke å snu oss kjapt nok, og da fikk vi dratt ned omsettingen. Det ble en viktig erfaring og lærdom for oss. Det året brukte vi tiden på å bygge organisasjonen vår. Etter min mening kom vi styrket ut av det, sier driftssjef Remi Holmen.

For hvert år siden 2012 har Morgan AS økt, og i år blir det ny omsetningsrekord med over 200 millioner i omsetning.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?