1 / 2

Signatur 301 - effektiv planløsning

Signatur 301 er en moderne enebolig som tilbyr kvaliteter og rom som ofte finnes i større hus, med store vindusflater som slipper inn mye lys og gir en flott utsikt. Dette huset er spesielt designet for skrå tomter og passer perfekt for alle livsfaser. Med originale utbygg og vinkler gir den kreative vindusløsningen og fasaden huset et spennende og moderne uttrykk.

På grunn av den skrå tomten ligger adkomsten til huset på øvre plan, med en stor overbygget carport og sportsbod som skaper et flott inngangsparti og tilknytning til huset. Inne i huset finner du alle nødvendige hovedfunksjoner på ett plan, inkludert stue, kjøkken, bad og soverom. Det store fellesrommet, som kombinerer både kjøkken og stue, har et flott hjørnevindu og store vindusflater som gir mye lys og karakter. Du har også tilgang til en lang balkong fra stuen gjennom en skyvedør i glass som skaper en fin åpenhet på varme dager.

I underetasjen finner du tre romslige soverom, et praktisk bad, en lagringsbod og en kjellerstue med en stor skyvedør i glass som fører deg ut til terrassen. Dette skaper en fin nærhet til uteområdet og slipper mye lys inn. Totalt har huset en bruksareal på 163 kvadratmeter, inkludert carport og sportsbod.

Signatur 301 er tilpasset for skrå tomter, og med sitt moderne uttrykk, store vindusflater og praktiske romløsninger vil det være et drømmehus for mange.

Plan- og fasadetegninger:

Signatur 301 plantegning underetasje
1

Signatur 301 plantegning underetasje

Signatur 301 plantegning 1. etg
2

Signatur 301 plantegning 1. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder