1 / 2

Nordstrand - romslig og stilfull bolig

Opplev en moderne bolig med Nordstrand-modellen - spesielt utviklet for smale eller bratte tomter. Med sitt moderne og stilige utseende, vil Nordstrand garantert gi nabolaget en unik og stilig touch.

Moderne hus med stor takhøyde
Du kommer inn i en entre med stor takhøyde. Saltaket gir en herlig romfølelse innover mot stue og kjøkken med en høyde på opptil fire meter. Store glasspartier slipper inn mye lys, samtidig som lange, smale vinduer og forskjøvede takflater gir huset et moderne uttrykk. I inngangsetasjen finner du også det store soverommet med tilhørende walk-in-closet og bad.

Nyt den fantastiske utsikten og frisk luft på den store balkongen, som raskt blir familiens yndlingsplass.

Den moderne trappen som fører deg til underetasjen er rett og stilren. Nede finner du to store soverom med god plass til både seng, garderobe og skrivebord, et romslig bad med ekstra stor dusj og en bod med gode lagringsmuligheter. TV-stuen har utgang til et overbygd uteområde, perfekt for å nyte sommerkvelder.

Nordstrand er tegnet av Grethe Sætveit og Trine Tellefsen.

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plan- og fasadetegninger:

Nordstrand plantegning underetasje
1

Nordstrand plantegning underetasje

Nordstrand plantegning 1. etg
2

Nordstrand plantegning 1. etg

Ønsker du en annen plantegning?

Vi tilpasser modellen etter dine behov – dimensjoner, rom og planløsning kan endres etter dine ønsker. Ta kontakt med din nærmeste byggmester.

Relaterte hus

Kontakt oss

image placeholder