Hopp til hovedinnhold
Spiler i eik i trappen

Combiwood Barkevik

Combiwood Barkevik er en av landets ledende leverandører av listverk. Kompromissløse krav til råvarenes kvalitet, avansert teknisk utstyr, faglig oppdaterte og motiverte medarbeidere har gjort oss ledende på kvalitet og leveringspunktlighet.

Combiwood Barkevik er leverandør av bærekraftige interiørprodukter i tre til alle typer prosjekter på det norske markedet. Foruten det opprinnelige hovedproduktet listverk og utforinger som vi er markedsleder på, er produktporteføljen komplettert med spileprodukter, panel, karmprodukter og hobbyplater.

Historie og opprinnelse

Combiwood Barkevik er lokalisert med 2 distribusjonsenheter og en produksjonsenhet i Norge. Avdelingen i Helgeroa utenfor Larvik er hovedkontor og logistikknav for leveranser i Sør Norge. Avdelingen i Mo i Rana distribuerer til forhandlere i den nordlige delen av landet. Avdelingen i Skien er en produksjonsavdeling spesialisert på produksjon av løvtreprodukter som listverk, spiler og glattkanter.

Profilerte lister

Selskapet er del av den estiske selskapsgruppen Combiwood Group som med sine ulike produksjonsselskaper er vertikalt integrert i hele verdikjeden med trevirke som det råvarebaserte utgangspunkt. I gruppens aktiviteter inngår skogforvaltning og avvirkning, sagbruk, komponentfabrikker og fabrikker for ferdigstilling av salgsklare interiørprodukter til byggevarehandelen.

Tidløs design og mangfoldige stiler

Hos Combiwood finner du alt av interiør-tre du trenger for å komplettere din stil i hjemmet eller på hytta. Grunnsortimentet av listverk leverer til alt fra det detaljerte og historiske, til det stramme og moderne. Combiwood har også fullsortiment av utforinger, malt panel, dekklister og standardlister.
Spesialproduksjon av både dimensjoner og overflatebehandling er en mulighet dersom det ønskes noe utenom standard hvitfarger eller dempet sort.

Lister i dempet sort løfter interiøret


Spiler- kommet for å bli

Spiletrenden viser seg å bli værende, og Combiwood har et stort utvalg av spiler i forskjellige treslag, uttrykk og dimensjoner, slik at drømmen om spiler i trappa, bak senga eller rund kjøkkenøya enkelt kan bli virkelighet.

Spiler rundt kjøkkenøya


Nyheter

Combiwood følger trender og utvider sortiment innen både listverk, panel og utforinger. Årets nyheter finner du innen beiset limtrepanel, beiset listverk og jernbane og karosseripanel i eik.

Bærekraft i fokus

Vi har som en betydelig aktør i markedet et viktig ansvar for klima og miljø. Vårt miljøarbeid tar utgangspunkt i FNs bærekraftmål, og vi har spesielt fokus på bærekraft i materialer, effektiv transport og vareflyt og et godt HMS-system. Våre sertifiseringer i FSC® (FSC C109673), PEFC og Miljøfyrtårn understreker dette, og vi jobber kontinuerlig med vår miljøpolicy i alle ledd av bedriften.

Les mer om Combiwood her