Rehabilitering, påbygg, tilbygg og ombygging

Rehabilitering, påbygg, tilbygg og ombygging

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Vi kan hjelpe deg med rehabilitering og utvendig arbeid, eller mindre oppussing av hus innendørs.

Våre erfarne håndverkere og entreprenører sørger for å levere høy kvalitet og utføre jobben til avtalt tid og budsjett. Vi tar oss av alt fra planlegging og design til utførelse og ferdigstillelse, slik at du kan være trygg på at prosjektet ditt er i gode hender.

Mesterhus er en ledende aktør innen byggebransjen og tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe deg med å realisere dine oppussingsprosjekter.

Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med rehabilitering, påbygg, tilbygg eller ombygging av ditt hjem.

Totalrenovering

Her kan du se den utrolige forvandlingen fra tradisjonelt 70-talls hus til moderne arkitekttegnet hus, utført av Mesterhusbedriften Sandøy Byggservice.

70-tallshuset ble totalrennovert av Mesterhusbedriften Sandæy Byggservice.

Påbygg, tilbygg, ombygging eller modernisering?

Vi kan bygge om huset eller hytta di, og gjøre det både mer energieffektivt og moderne. Enten du trenger ekstra plass til familien, et kontor eller en garasje, kan vi hjelpe deg med å utvide boligen din. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett.

Ombygging er en annen tjeneste vi tilbyr. Enten du ønsker å modernisere et gammelt kjøkken eller bad, eller å åpne opp en stue for å skape mer rom, kan vi hjelpe deg med å omforme ditt hjem til et mer funksjonelt og estetisk tiltalende sted å bo. Våre byggmestre har lang erfaring i å se de gode og kostnadseffektive løsningene.

Vi hjelper deg gjerne med:

 • Befaring på stedet
 • Gode kunnskaps- og erfaringsbaserte forslag
 • Skisser og tegninger
 • Kostnadsberegninger
 • Søknader
 • Utførelse
 • Informasjon om støtteordninger

Bytte kledning?

Her er vårt Skansen-hus satt opp med Nord-kledning fra Bergene Holm. Lyst til å bytte til slik kledning på ditt hus? Ta kontakt her.

Her er vårt Skansen-hus satt opp med Nord-kledning fra Bergene Holm. Lyst til å bytte til slik kledning på ditt hus?

Vi hjelper deg med rehabilitering og utvendig arbeid

Er det på tide å skifte tak eller kledning? Er huset ditt kaldt? Eller vet du kanskje ikke helt hvor du skal begynne?

Rehabilitering er en av våre spesialiteter. Enten det dreier seg om å reparere en eksisterende struktur, å oppgradere et eksisterende bygg eller å gjenoppbygge en skadet bygning, kan vi hjelpe deg med å få jobben gjort på en effektiv og pålitelig måte.

Våre byggmestre kan vurdere hvilke tiltak det er lurt å starte med, hvilke tiltak som er kostnadseffektive og fornuftige å gjøre samtidig, og hvordan du allerede nå kan legge til rette for senere tiltak.

Vi kan blant annet hjelpe med:

 • Befaring og rådgivning
 • Utskifting av vinduer
 • Skifte takstein og lekter
 • Omtekking og etterisolering av tak
 • Bytte av ytterkledning
 • Etterisolering av yttervegger

Takvinduer og påbygg

Denne familien i Rogaland fikk satt inn takvinduer og fikk en helt annen loftsetasje.

Fikk satt inn takvinduer og fikk en helt annen loftsetasje.

Pusse opp innendørs?

Boligene våre slites uansett hvor forsiktig vi bruker dem, og noen ganger er det rett og slett bare deilig med en ordentlig forandring. Å gi hjemmet en ny glød gjennom en innvendig oppussing kan ikke bare forvandle utseendet, men også forbedre funksjonaliteten og skape et mer behagelig bo- og oppholdsrom.

Enten det er en leilighet i byen, et rekkehus i forstaden, eller et hyggelig hus på landet, kommer tidspunktet ofte da vi vurderer om det er på tide å gi interiøret en etterlengtet oppgradering.

Vi kan blant annet bistå med:

 • Endring av planløsning
 • Nye gulv, enten du ønsker parkett, tregolv, fliser og varmekabler eller annet
 • Nye innervegger, for eksempel panelvegger, gipsvegger eller moderne veggplater
 • Nye himlinger av gipsplater, takplater, panel og annet
 • Listing
 • Bytte av dører
 • Nytt kjøkken
 • Nytt bad
 • Nye trapper

Forbedret inneklima

Da Anders og Solveig på Årvoll i Oslo, fikk tvillinger, trengte det gamle 60-tallshuset med dårlig inneklima og trange rom en solid oppgradering. Her kan du lese hvordan de gikk fram.

Det gamle 60-tallshuset med dårlig inneklima og trange rom trengte en solid oppgradering.

Så enkelt gjennomfører vi prosjektet for deg:

1

Fyll ut skjemaet under

Full ut skjemaet nederst på denne siden og beskriv jobben du ønsker gjort. Legg gjerne ved bilder som hjelper å beskrive prosjektet ditt.

Full ut skjemaet nederst på denne siden og beskriv jobben du ønsker gjort. Legg gjerne ved bilder som hjelper å beskrive prosjektet ditt.

2

Vi kontakter deg innen 2 dager

3

Tilbud

4

Gjennomføring

Vi er opptatte av å ligge i forkant

I Mesterhus er vi opptatt av energisparing og miljø, og var den første aktøren som bygget svanemerkede hus. Vi jobber hele tiden for å ligge i forkant av utviklingen når det gjelder effektive og gode løsninger for rehabilitering av bygg.

Deltatt i forskningsprosjekt

Mesterhus har deltatt i forskningsprosjektet SEOPP, som handlet om energioppgradering av småhus bygd mellom 1960 og 1990. Gjennom SEOPP- prosjektet ble en enebolig fra 60-tallet oppgradert, og de fikk både bedre utnyttelse av plassen, bedre inneklima og en flott terrasse. Les familiens historie her.

Ønsker du mer inspirasjon til ditt oppussingsprosjekt?

Her kan du lese vårt magasin om rehabilitering. Vi samlet tips og inspirasjon til deg som ønsker å pusse opp, bygge om, modernisere, bygge om eller bygge ut huset ditt. Du får gode råd fra de som vet best - fagfolk og produktleverandører - til ditt oppussingsprosjekt!

Spør en fagperson

Våre forhandlere har mange års erfaring med å se de beste løsningene, og det kan ofte lønne seg å ta kontakt tidlig i tankeprosessen, så kan de komme med gode råd og løsninger som man selv kanskje aldri hadde kommet på.

Kontakt oss

image placeholder

Relaterte artikler

Mesterhus skal hjelpe hele Norge med å spare penger, strøm og miljøet! Med en energirådgiver fra Mesterhus får du den nyeste ekspertisen, mulighet for økonomisk støtte fra Enova og skreddersydde løsninger for din bolig.

Spar penger, strøm og miljøet med en energirådgiver

Hos Mesterhus får du eksperthjelp til å redusere energiforbruket i hjemmet ditt. Mesterhus sine energirådgivere gir deg veiledning for å spare penger, enten du allerede har en bolig eller planlegger å bygge nytt. Lær mer om fordelene her!
Trengte større plass med bedre inneklima

Trengte større plass med bedre inneklima

Da Anders og Solveig Engeland på Årvoll fikk tvillinger, trengte det gamle 60-tallshuset med dårlig inneklima og trange rom, en solid oppgradering.
Planer om tilbygg eller renovering?

Planer om tilbygg eller renovering?

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med renovering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!