Sideinnhold

Referanser

Referanser

Vårt aller viktigste mål, er selvsagt fornøyde kunder. Her møter du noen av familiene som har valgt Mesterhus som husleverandør, og kan lese mer om deres tanker rundt byggeprosessen og resultatet. Velkommen inn!

RYKTEBØRSEN

RYKTEBØRSEN

Samboerparet fra Østfold ville ha et klassisk hus, og etter å ha orientert seg på nettet, falt valget raskt på hustypen Kaneborg. Med erfaring fra tidligere byggeprosesser, var de ganske bevisst på hva de var ute etter.

Til tross for tidligere erfaringer og at mye var bestemt i forkant, ble det likevel noen samtaler med Mesterhus. som blant annet ga dem gode innspill til planløsningen.

- Vi var ute og kikket litt på andre hus, og det ble noen småendringer og tilpasninger. Blant annet i fronten av huset, hvor har vi valgt søyler i inngangspartiet. Det var også viktig for oss å ha nok soverom og sengeplasser, i tillegg ønsket vi noen endringer i kjelleren, forklarer paret.

Les mer

BLE FERDIG I TIDE

BLE FERDIG I TIDE

Med tre små barn går det travelt for seg hjemme hos Christine og Olav. Store byggeprosjekter skulle man tro det egentlig ikke var tid til.

- Målet vårt var å få huset ferdig til den eldste skulle begynne på skolen. Det klarte vi på datoen, sier de to fornøyd.

Christine og Olav hadde allerede en tomt i Vestfold. Den ligger i et boligområde etablert tidlig på 1900-tallet, og er godt synlig fra sjøen. Men utfordringen var om de fikk lov til å bygge der. Etter litt forhåndskontakt med kommunen, overtok Mesterhus og hjalp dem gjennom hele prosessen.

Les mer

PERSONLIG PREG

PERSONLIG PREG

Etter et helt års planlegging av et annet husprosjekt, var paret i ferd med å miste både motet og tålmodigheten. Som en kjærkommen gave, lanserte Mesterhus sin nye husmodell Madelen omtrent samtidig. Samme uke startet de dialogen med Mesterhus.

- Kombinasjonen av et energieffektivt hus med enkle, praktiske og estetiske kvaliteter, tilpasset våre behov, gjorde at vi ganske enkelt ble forelsket i huset ved første øyekast.

Les mer

FLYTTET RETT INN

FLYTTET RETT INN

Paret fra Telemark fant Mesterhuset sitt uten å løfte en finger. Et lyst og luftig omtegnet Målfridhus kom som bestilt. En dag Lene satt og kikket i avisen, stod nemlig drømmehuset avbildet i en annonse.

- Lene liker funkisstil, og der var hele pakken med hekker, plen og dobbel garasje, forteller Tom.

Les mer

KVALHEIM

KVALHEIM

Kari og Svein flyttet inn i nybygget hus for noen få år siden. PÅ Østlandet omtrent 2 mil nord for Kongsberg har paret bygget drømmehuset. Det burde flere gjøre, sier de, til troll for at de begge fortsatt er under 30 år.

– Jeg regnet mye fram og tilbake på det å leie, kjøpe brukt bolig som man kanskje må pusse opp eller gjøre kostbare endringer på for å få slik en vil, og det å kjøpe nytt. Valget ble faktisk enkelt selv med en helt ordinær inntekt, og selvsagt ble det enda enklere når Svein også ble med på prosjektet, sier Kari.

Les mer

FORVANDLINGEN

FORVANDLINGEN

Høyessen tok kontakt med byggmesterfirmaet Jørgensen & Kemkers AS, en lokal Mesterhus-forhandler i Larvik. Byggmester Oddbjørn Jørgensen ble med på en omvisning, for å vurdere den byggtekniske standarden og potensialet i huset. Huset som ligger på en kolle med nydelig utsikt over Larviksfjorden, hadde åpenbare behov for oppgradering. Det var forøvrig viktig for familien å utnytte den flotte sjøutsikten.

Les mer