Sideinnhold

Referanser

Referanser

Vårt aller viktigste mål, er selvsagt fornøyde kunder. Her møter du noen av familiene som har valgt Mesterhus som husleverandør, og kan lese mer om deres tanker rundt byggeprosessen og resultatet. Velkommen inn!

Drømmen som ble virkelighet

Drømmen som ble virkelighet

Tekst: Vibeke Stiansen Foto: Erik Hannemann

Linda og Anders (30) hadde nesten gitt opp håpet om å finne det perfekte huset, da en tur på boligmessa forandret alt.

- Mesterhus forklarte at de også tegner om, og kunne bygge huset akkurat slik vi ville ha det. Vi hadde nok låst oss til at et ferdighus er et ferdighus, og trodde det kun var innvendige endringer de kunne tilby, innrømmer Linda.

- Så vi avtalte et møte, og da var det gjort.

Noe de ikke har angret på et sekund i ettertid.

Les mer

Fikk det de ville ha

Fikk det de ville ha

Tekst: Vibeke Stiansen Foto: Yvonne Wilhelmsen

God plass, et barnevennlig strøk og kort vei til naturen var viktig da Marit (30) og Joakim (35) skulle bygge hus.

- Da vi satt oss ned for å sammenlikne priser, viste det seg at vi like gjerne kunne bygge et nytt hus som å kjøpe eller bygge på det gamle.

- Vi bestilte noen huskataloger, og kom tilfeldigvis over dette Karita-huset fra Mesterhus. Egentlig ble vi litt overrasket over hvor mye hus vi kunne få for pengene. Siden det har et valmet tak har vi full annenetasje, noe som er veldig positivt og gir mye plass.

Les mer

BLE FERDIG I TIDE

BLE FERDIG I TIDE

Med tre små barn går det travelt for seg hjemme hos Christine og Olav. Store byggeprosjekter skulle man tro det egentlig ikke var tid til.

- Målet vårt var å få huset ferdig til den eldste skulle begynne på skolen. Det klarte vi på datoen, sier de to fornøyd.

Christine og Olav hadde allerede en tomt i Vestfold. Den ligger i et boligområde etablert tidlig på 1900-tallet, og er godt synlig fra sjøen. Men utfordringen var om de fikk lov til å bygge der. Etter litt forhåndskontakt med kommunen, overtok Mesterhus og hjalp dem gjennom hele prosessen.

Les mer

FLYTTET RETT INN

FLYTTET RETT INN

Fotograf: Kristian T. Bollæren

Paret fra Telemark fant Mesterhuset sitt uten å løfte en finger. Et lyst og luftig omtegnet Målfridhus kom som bestilt. En dag Lene satt og kikket i avisen, stod nemlig drømmehuset avbildet i en annonse.

- Lene liker funkisstil, og der var hele pakken med hekker, plen og dobbel garasje, forteller Tom.

Les mer

KVALHEIM

KVALHEIM

Kari og Svein flyttet inn i nybygget hus for noen få år siden. PÅ Østlandet omtrent 2 mil nord for Kongsberg har paret bygget drømmehuset. Det burde flere gjøre, sier de, til troll for at de begge fortsatt er under 30 år.

– Jeg regnet mye fram og tilbake på det å leie, kjøpe brukt bolig som man kanskje må pusse opp eller gjøre kostbare endringer på for å få slik en vil, og det å kjøpe nytt. Valget ble faktisk enkelt selv med en helt ordinær inntekt, og selvsagt ble det enda enklere når Svein også ble med på prosjektet, sier Kari.

Les mer

FORVANDLINGEN

FORVANDLINGEN

Høyessen tok kontakt med byggmesterfirmaet Jørgensen & Kemkers AS, en lokal Mesterhus-forhandler i Larvik. Byggmester Oddbjørn Jørgensen ble med på en omvisning, for å vurdere den byggtekniske standarden og potensialet i huset. Huset som ligger på en kolle med nydelig utsikt over Larviksfjorden, hadde åpenbare behov for oppgradering. Det var forøvrig viktig for familien å utnytte den flotte sjøutsikten.

Les mer

Et godt hus å leve i

Et godt hus å leve i

Tekst: Vibeke Stiansen Foto: Jiri Havran

Dårlig inneklima og trange rom gjorde at 60-tallshuset til Anders og Solveig Engeland (37) trengte en solid oppgradering.

- Planen var å kjøpe et hus med ett mål tomt og utleiedel, for å komme oss inn på husmarkedet. Tomta her er riktig nok bare på et halvt mål, men da vi kom hit til Årvoll på visning ble vi helt frelst, forteller Anders.

Året var 2012, og noen måneder senere flyttet familien på tre inn.

Les mer