Hopp til hovedinnhold
1 / 0

SOLGT! Ta gjerne kontakt med oss for informasjon om flere boliger ved Furukammen

Furekammen 30, 5310 Hauglandshella
Pris fra
5 650 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig

Gårdsnr.

21

Bruksnr.

692
Marianne Solsvik Mørk
Salgsleder

Beskrivelse

Vi planlegger nå en moderne enebolig på en stor utsiktstomt ved Furukammen på Davanger. Furukammen Boligfelt er et godt etablert og familievennlig boligfelt, med felles lekeplass og fotballbane. Hele feltet er vendt mot sør, og har flotte sol- og utsiktsforhold. Det er kort avstand til skole og fritidsaktiviteter, og flotte naturområder like i nærheten.

Vi planlegger nå bygging av en ny enebolig av typen Mesterhus Skansen her.
Denne boligen har har et moderne uttrykk med store vindusflater, god takhøyde, og stående trekledning. Det er flere fine uteplasser med balkong og terrasser, perfekt utnyttelse av den sørvendte beliggenheten.

Boligen bygges med gode kvaliteter i standard leveranse, og man har en fin anledning til å sette sitt preg på huset med valg av gulv, fliser, kjøkken osv.

  • En stor og solrik tomt, med flott utsikt mot sør
  • 4 store soverom og 2 stuer
  • Carport ved inngangspartiet
  • En mindre balkong mot sør, og en stor og romslig balkong på boligens vestside, et perfekt sted å nyte ettermiddagssolen.
  • Åpen stue/ kjøkkenløsning i et stort allrom på hele 53 kvm!
  • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Helflisede bad
  • Standard leveranse inkluderer spotter i taket på badene og entre.Hovedinngangen finner man ved carporten som er overbygget med en stor terrasse over. En praktisk sportsbod i bakkant av carporten med god plass til både dekk og sykler mm.
Du kommer først inn i en romslig entre med god oppbevaringsplass. I denne etasjen finner vi tre store, praktiske soverom og en trivelig stue med utgang til hagen. Et flott bad og med inngang til separat vaskerom finner man også her.
Trappen går opp til hovedetasjen og den åpne stue-kjøkkenløsningen. Et trivelig og fleksibelt allrom på 53 kvm, og med de store vinduene får man virkelig utnyttet den flotte utsikten! Utgang til terrassen over carporten på 41 kvm, her er det god plass til å nyte sommeren. Hovedsoverommet med plass til walk-in garderobe, og et flott bad gjør etasjen komplett. 

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig visning på tomten!


Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.