1 / 21

Stilig og nøkkelferdig hus i Almslia - 3 sov - Trygt og barnevennlig - Landlig og solrikt

Almslivegen 48, 2372, Brøttum

Beskrivelse

Velkommen til trivelige Almslia på Brøttum!
Her kan vi bygge eneboligen du har drømt om!
 
Almslia er ei trygg og veletablert boliggrend, hvor det ikke er lange stubben til alt Brøttum har å by på. Her bor du landlig kun fem minutter i bil fra dagligvarebutikken, skolen og barnehagen. 
 
Nærmeste bussholdeplass ligger bare 800 meter fra boligfeltet. Lillehammer ligger 14 km unna, med bla. Skysstasjon, kjøpesenter, Norges fineste gågate og videregående skole. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 timer samme vei.
 
Er du pendler er nærmeste togstasjon på Moelv, med gode forbindelser både til Gardermoen, Oslo og Trondheim.
 
Naturen rundt Brøttum byr på mange flotte tur- og aktivitetstilbud hele året, og kan skimte både med egen alpinbakke, lysløyper og fotballbane på Tømmermyra. 
 
 
Kan det friste med et flunkende nytt og moderne hjem her?
Vi kan bygge det for deg!
Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat og tomtevisning.
 
 
Boligen
Denne spesialtegnede versjonen av "Strand" er en moderne og praktisk enebolig på ett plan.
Fasaden med både liggende og stående smale panel, gjør at boligen skiller seg ut.
Med store vindusflater og mønet himling i stue og kjøkken, blir dette huset lyst og luftig. Huset har en romslig entre, hvor man kan velge å gå videre til den private sonen med tre soverom og et bad. Det ene soverommet tar med seg det utvendige særpreget inn, med skrå himling og et praktisk walk-in closet, som understreker følelsen av moderne skreddersøm.
 
I oppholdssonen finner du et stort og luftig rom med god takhøyde og store vindusflater. Den karakteristiske himlingen skaper et flott rom med kjøkken og stue, og har god plass til både spisebord og sofakrok. Peisen kan nytes både fra kjøkkenet og stuen, og blir prikken over i-en når man kan nyte utsikten gjennom husets store vindusflater. Det er også skyvedør ut til hagen fra kjøkken-sonen.
 
Trenger du mer plass? Boligen kan leveres med en romslig hems som tilvalg.
 
Mesterhus Strand er tegnet av Trine Tellefsen hos MG Arkitekter. Dette er en spesialversjon som er omtegnet av Ove Olasveen hos Vardåsen.
 
Alle bilder, illustrasjoner og tegninger som er vist i annonsen er et eksempel på hvordan fasade og planløsning kan være, og kan avvike fra endelige tegninger.
 
Dette er et forslag til bolig som kan passe fint på tomten.
Her er det rom for individuell utforming av planløsninger tilpasset dine ønsker og behov, eller vi kan begynne på nytt og ta utgangspunkt i en helt annen bolig.
Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig boligprat, og bestill huskatalogen vår i linken på siden.
 

  • Klikk på linken oppe til høyre for å lese vår leveransebeskrivelse og øvrige informasjon.
,

Går du med en husdrøm?

Vi i Mesterhus Innlandet bistår deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus, og har til sammen over 90 års erfaring med nybygg og rehabilitering!

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi bygger akkurat det huset du vil ha, og husk at alle Mesterhus kan skreddersys etter dine behov.

En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og utseende.

Mesterhus har mange arkitekttegnede husmodeller, men det er svært sjeldent at husene ender opp akkurat slik de er avbildet i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der.
Vi hjelper deg med å identifisere hvilke behov den nye boligen din skal tilfredsstille. Se på huskatalogen vår som en kilde til inspirasjon, og kom med egne ideer og tanker underveis.

Finner du ikke drømmeboligen? Vår egen arkitekt kan tegne et skreddersydd hus basert på dine innspill.
Gjennom oss får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. -Det blir som avtalt.

,

Velkommen til Brøttum

Brøttum er ei bygd helt nord i Ringsaker kommune i Innlandet. Brøttum ligger vakkert til ved Mjøsa med nærhet til skog og mark, og kort avstand til fjellet.
Brøttum har to barnehager, barne- og ungdomsskole, bo- og aktivitetssenter, legesenter, helsesøster, tannklinikk, fysioterapi, butikk, kirkekontor, alpinbakke, lysløype, fotballbaner, kirke og forsamlingshus.
Les mer på brottum.no