1 / 34

Mesterhus Karita

Symrefaret 11, 2150, Årnes

Beskrivelse

Mesterhus Karita er en klassisk og herskapelig enebolig over to plan, med full takhøyde i begge etasjer. Vår mest populære hustype gjennom flere år!

Byggetillatelsen foreligger og vi kan begynne å bygge straks vi har en kjøper. Første mann til mølla! Skap din drømmebolig ved å tilpasse huset etter eget ønske. Ingen krav til byggelån, du betaler kun 10% ved kontrakt og restoppgjør ved overtakelse!

Flott enebolig med store, fine rom og en meget god planløsning. Stor hall med doble glassdører som fører inn til lys og romslig stue. Stuen er utstyrt med moderne peis, har god plass til spisestue og via doble glassdører kommer man videre ut til solrik hage med stor vinkelterrasse. Takhøy kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Det er totalt 4 soverom i boligen og man kan etablere et 5 soverom i del av stue ved behov. Praktisk loftstue med utgang til balkong. Videre er det separat toalettrom og to bad/vaskerom. Godt med bodplass i utvendig sportsbod. Boligene oppføres med solid håndverk og har en god planløsning. TEK 17 standard og balansert ventilasjon. Spar strøm og uforutsette kostnader med et nytt energieffektivt hus som ikke trenger vedlikehold på mange år!

STANDARD / INNHOLD

1. Etasje, Bra: 85,9 kvm.
Hall:
Stor hall med god plass til garderobeskap. Varmekabel legges i gulv.

Stue:
Doble glassdører inn til lys og romslig stue med peisovn type BLK 100 og utgang til stor, solrik hage med flott terrasseplatting. Åpen løsning med god plass til stor spisestuegruppe mellom kjøkken og stuedel.

Kjøkken:
Takhøy, moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal type Scala med hvite, profilerte fronter. Laminat benkeplate og kitchenboardplate type Grå Marmor. Hvitevarer bestående av integrert kombiskap, koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin medfølger. Avtrekksvifte i kjøkkenskap er medregnet. Benkebeslag i rustfritt stål.

Bad/Vask/Tekn.:
Leveres med innsvingbare dusjdører 90x90, utslagsvask og dør ut til terreng. Tekniske installasjoner monteres her. Flislagt gulv med varmekabel.

Wc:
Fint gjestetoalett med vegghengt toalett, servant og speilskap med lys. Flislagt gulv med varmekabel.

2. Etasje, Bra: 85,9 kvm.
Loftstue:
Praktisk loftstue med doble dører ut til fin balkong.

Soverom:
Fire gode soverom, alle med frittstående garderobeskap. Termostatovner med nattsenkefunksjon monteres i alle soverommene.

Bad:
Pent, flislagt bad utstyrt med både dusj og badekar. Vegghengt toalett og Dansani 120 cm baderomsinnredning med to skuffer og speilskap med lys fra Bademiljø. Varmekabel i gulv.

Bod:
Sportsbod på 5,5 kvm. Her blir Flexit aggregatet plassert.

Trapp:
Det leveres en åpen, hvitmalt trapp med spiler.

Overflater:
Veggflater: Huntonit plater, våtromsplater og flis.
Gulvflater: Laminat og flis.
Himlinger: Takess plater.

Tomt:
Huset blir oppført på solrik tomt på ca. 752 kvm. Tomten leveres med gruset innkjøring og gårdsplass, samt avsatt plass til fremtidig garasje. Resterende tomt og fellesområde leveres opparbeidet med stedlige masser. Det leveres platting ved inngangsparti. Matjord og tilsåing av gress er ikke medregnet. Gå inn på følgende link for å se bilder av tomten og boligfeltet:

https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=199530549

Tilvalg:
Erfaringsmessig vet vi at mange ønsker å sette sitt personlige preg på sin nye bolig og vi har derfor utarbeidet et avklaringsskjema med våre underleverandører. Kjøper kan da få mulighet til å gjøre egne valg i innredninger, farger og overflater utover det som er angitt standardleveranse.

HVORFOR BYGGEPE NYTT?
Å bygge nytt kan være lønnsomt og et ferdighus kan for mange være selve nøkkelen til å komme seg inn på eneboligmarkedet. Øvrige fordeler:
- Du betaler kun dokumentavgift av tomteverdien og fast pris for 
 nøkkelferdig hus.
- En ny bolig har ikke behov for oppussing i nærmeste fremtid, slik at du kan bruke fritiden på noe annet enn oppussing. Tid = Penger.
- Lave driftskostnader; alt er nytt og boligen vil være "selvgående" i mange år  fremover.
- Meget energieffektive hus som gir betraktelig billigere strømutgifter!
- Strenge krav til inneklima og energiforbruk gir optimale luft, varme og klimaforhold i boligen. Høy teknisk standard.
- Lovfestet garanti i hele 5 år etter overtakelsen.

BELIGGENHET
Om Fjellfoten:
På idylliske Fjellfoten i Årnes har vi et nytt byggefelt under oppføring, hvor de første boligene sto ferdig høsten 2016. Byggetrinn I er allerede fullført og består av tjuefem eneboliger, fem tomannsboliger og ni kjedede eneboliger. Byggetrinn II er nå under oppføring og her er det planlagt tjueåtte eneboliger, tretten tomannsboliger og seksten kjedede eneboliger. Se egen link til selve tomteområdet:

https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=199530549

Fjellfoten er et veletablert og barnevennlig boligområde med barnehage og nærmiljøsenter inne på selve feltet, samt bussholdeplass rett utenfor. Flott beliggenhet med kort avstand til marka, store lekeplasser/gressbaner, flere barnehager og skoler i alle trinn. Fjellfoten barneskole og idrettsanlegg ligger ca. 600 meter fra feltet,- i tillegg til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående skole som alle ligger ca. 10 minutters kjøretur unna. Området ligger ca. 5 km sør for Årnes sentrum, som er kommunesenteret i Nes. Her finner du bl.a. kjøpesenter, kafeér, restauranter, kino, rådhus og kulturhus, ishall og bryggeanlegg. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass rett utenfor feltet og god kommunikasjon videre fra Årnes via både buss, tog og flybuss. Her går det direktelinjer inn til Oslo. 

Om Årnes:
Med over 4.700 innbyggere er Årnes det største tettstedet i Nes. Her finnes et variert utvalg fine butikker og gode servicetilbud. Med umiddelbar nærhet til vakre Glomma i vest og store friluftsområder i øst, innbyr området også til båtliv, bading, jakt og fiske. De store skogsområdene inneholder et godt nettverk av merkede turstier, både sommer- og vinterløyper, i tillegg til sykkelveier. Flere steder er det opparbeidede friluftsområder der det er tilrettelagt med gapahuk, bålplasser eller fiskebrygger.

I Nes er det registrert over 30 idrettslag som tilbyr idretter som fotball, håndball, basketball, innebandy, friidrett, ski, sykkel, kampsport, golf, dans og hestesport.

I 2017 sto den flotte svømmehallen ferdig til stor glede for store og små,- med både vannsklie, fire forskjellige bassenger og koselig kafé. Nes kulturhus er et populært samlingssted med topp moderne kino, konsert- og teaterscene. Det gamle Pakkhuset ved jernbanen samler musikkinteresserte i alle aldre og tilbyr fine øvingslokaler, lydstudioer og gode kurstilbud. I regi av Nes Blues Club arrangeres det også mange flotte konserter her. 

Gode tur-, trenings- og rehabiliteringsmuligheter sommer som vinter, med nærhet til bl.a. Veslesjøen, Sagstusjøen og området rundt Dragsjøen.

Offentlig kommunikasjon:
Godt kollektivtilbud med buss og tog. Togforbindelse til Oslo med avgang fra Årnes stasjon hver time. Med bil tar det ca. 35 minutter til Oslo lufthavn og omtrent 50 minutter til Oslo S.

ANNET
Offentlige/Kommunale avgifter:
De kommunale avgiftene omfatter vann-, avløp- og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og endringer av gebyr/avgift.

Vei/Vann/Avløp:
Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet Årnes vannverk A/L.

Tv og Internett:
Telenor er leverandør av kabel-tv og bredbånd. 

Velforening/Vedtekter:
Kjøper plikter å være medlem i Velforening eller lignende som
etter hvert vil bli opprettet for boligfeltet.
Velforeningen skal ivareta drift og vedlikehold av fellesarealene utenfor sameiets tomt. Kjøper plikter å rette seg etter velforeningens vedtak og vedtekter, herunder delta med en forholdsmessig andel av nødvendige driftsutgifter m.v.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse:
Skal foreligge før innflytting.

Oppgjør:
Det innbetales 10 % ved kontrakt. Rest kjøpesum + omk. betales innen overtakelse. NB! Her slipper du å ta opp dyrt byggelån!

Kjøpesum, fastpris Kr. 6.100.000,-
+ Dok. avg. (kun beregnet av tomteverdien) Kr. 27.500,-
+ Tgl. pant kr. 585,-
+ Tgl. skjøte kr. 585,-
+ Panteattest kr. 172,-
+ Tilknytngebyr vann & avløp Kr. 35.000,-

Oppgjøret innbetales i sin helhet til ansvarlig meglerforetak oppgitt i kontrakt.

Eier:
Øvre Romerike Eiendom A/S

Kontaktperson:
June Andersen
Boligkonsulent
Mob: 916 51 774