1 / 20

1 SOLGT! Tomannsbolig i Nordmarka, sentralt og populært boligområde i Os

Nordmarka 79, 5211, Os

Beskrivelse

Boligen ligger i et populært og etablert boligområde for barnefamilier. Den ligger solrikt til i gangavstand til Borgafjellet skole og barnehage og grenser til det flotte turområdet "Knutabrua", som ligger bare to minutters spasertur unna. Knutabrua er en vakker gangbru over Oselva som kobler sammen Osmarka med Nordmarka og Tøsdal, og er et yndet turområde for barnefamilier. Området er opparbeidet med hengebro, stier og grillplasser, og er du glad i fjellturer så ligger Borgafjellet like bak deg.

Dette er et meget sentralt område i Os, og etter at den nye motorveien åpnet er reisetiden til Bergen blitt betydelig kortere. Skal du en tur til Lagunen, så vil det kun ta deg 20 minutter i bil. Os sentrum ligger en 15 minutters spasertur unna.

,

Innhold

Dette er populære og innholdsrike boliger med høy kvalitet. Vi har nylig levert tilsvarende boliger til fornøyde kunder i Nordmarka 3. Boligen inneholder fire soverom, tv-stue, to bad og flott åpen stue/kjøkken løsning. Boligen leveres med gode kvaliteter, der du kan være med å bestemme planløsning og farger/kvaliteter. Badene leveres med fliser på gulv og vegger, 100 cm baderomsmøbel og dusj med glassvegger.

Første etasje:
Carport med plass til to biler. Overbygget inngangsparti.

Du kommer inn i en romslig gang med god garderobeplass og trapp opp til 2. etasje. Tre romslige soverom med vindu fra gulv til tak, bad og vaskerom.

Andre etasje:
Du kommer opp i en åpen stue/kjøkkenløsning med store vindusflater og god takhøyde (himling), noe som gir en luftig og god romfølelse.

I etasjen er det også et stort bad og soverom. Her har vi flere mulige løsninger. Om du skulle ønsker tilgang til bad direkte fra soverom og/eller walk-in-closet, så har vi løsninger for det.

Fra stuen er det utgang til en stor overbygget terrasse. Her kan du sitte ute selv om det skulle dryppe litt.

,

Forbehold

Bildene i annonsen er fra tilsvarende boliger/prosjekter. Dette er illustrasjoner som kan avvike noe fra dette prosjektet.

Vi tar forbehold om endringer i utførelse og pris. Avtaler som skal være gjeldende må gjøres skriftlig.