1 / 17

Prosjektert 2-mannsbolig på Brekkeåsen i Våle. Arealeffektiv og hele 4 soverom hvis ønskelig. Barnevennlig og landlig!

Skaugveien 41, 3178, Våle

Beskrivelse

Prosjektert 2-mannsbolig, beliggende på Brekkeåsen syd i ett nytt boligfelt i forlengelse av Brekkeåsen. Tomten er solrik og skjermet. Meget barnevennlig felt i blindvei, med skog og trygge lekeområder. Her kan barna leke fritt uten bekymringer. Barneskole og barnehage i umiddelbar nærhet. Flott turterreng sommer og vinter. Boligene får delvis opparbeidet uteområder med hage og carport med sportsbod. Bad, bad/vaskerom og åpen stue kjøkken løsning. God bussforbindelse til Revetal og Tønsberg.

Brekkeåsen syd har meget flott beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde, tilhørende Tønsberg kommune. Feltet ligger i en blindvei inntil skogareal, med fine turveier og trygge lekeområder. Det er gangvei til butikk, lege, barnehage og Kirkevoll barneskole.

Det er skolebuss til Revetal ungdomsskole og etablert sykkelsti til Revetal. Ungdomsskolen er fra 2017 med idrettshall, flott uteområde og nyoppusset svømmehall i 2018.

Nærmeste bussholdeplass er Kirkevoll, som ligger ved barneskolen ca. 1 km fra boligen. Her er også Bibo Idrettspark med idrettshall, fotballanlegg, ski og skiskytterstadion, friidrettsanlegg, skatebordanlegg m.m. Idrettsanlegget brukes av IL Ivrig, Re fotballklubb, Re sykkelklubb og Ramnes Håndball. Det er treninger og konkurranser innen turn, fotball, volleyball, langrenn, skiskyting friidrett, håndball og sykkel. Vinterstid blir jordene rundt kjørt opp med skiløyper, så her kan skiene spennes på omtrent rett utenfor døren.

Det er også kort vei til flere vann i området som byr på muligheter for både fiske og bading. Ytre Oslofjord er bare en kort kjøretur unna, her kan du spasere langs nydelig kyststi, eller teste badetemperaturen ved en av de mange populære badeplassene. Besøk Borrehaugene og Midgardsenteret. Her ligger Norges aller første nasjonalpark, med gravhauger og majestetiske eiketrær.

Spar Brekkeåsen er nærmeste dagligvare. Det er rundt 9 km til Re-torvet på Revetal, som har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og Meny-butikk. Byene Holmestrand, Horten og Tønsberg ligger en kort biltur unna. Fra 2020 ble Re og Tønsberg slått sammen, og den nye storkommunen har spesielt fokus på gode oppvekstsvilkår og et godt kultur og idrettstilbud.

Gangavstand: 4 min. til Brekkåsen barnehage og Spar.

Buss: 1 km til bussholdeplass på på Kirkevoll. Herfra 16 min. til Revetal ungdomsskole.

Bil: 3 min. til Knerten / Ole Brumm familiebarnehage, 4 min. til Kirkevoll skole, 8 min. til E18, 11 min. til Re-Torvet, 15 min. til Tønsberg og 20 min. til Torp flyplass, Sandefjord.

Tog: Fra Holmestrand stasjon tar det ca. 20 min. til Torp flyplass, Sandefjord og ca. 1,15 time til Oslo Lufthavn Gardermoen.

,

Leveranse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte Ask Kompakt tett dører fra Bygg1 dør. Karmer med dempelist og utforinger leveres hvitmalt. Ytterdør Strand hvit med glass fra Bygg1.

Vindu:
Det leveres vinduer med 0,9 u-verdi fra Nordan. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
På veggene i alle tørre rom leveres 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit. I Himling leveres det 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit.

Gulv:
Det er beregnet Parkett Boen Prosjekt 3-stav hvit eik alle gulv unntatt bad/vaskerom, og entre.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak. I Brekkeåsen leveres gerikt i utførelsen 12 x 058 rund kant og i taket 21x45 enkel skyggelist. Fotlister som 14x45 lakkert eik rund nese. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Utvendig panel:
Det leveres liggende 19 x 148 mm. d.fals kledning grunnet og et mellomstrøk til denne boligen. Det anbefales strøk nr. 3 innen 2 år.

Tak:
Det leveres Skarpnes dobbeltkrum edel sort til denne boligen

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best til en verdi av kr 120 000 veil. pris ferdig montert av Sigdal kjøkken.

Bad:
På gulv og veggene i bad leveres med fliser standard montert valgfritt utvalg fra Mesterhus Eneboligstandard levert av Modena Restec. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel Linn bad Hilde baderoms innredning 120cm, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Ta kontakt for komplett spek.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg av typen VTR 300. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i alle rom i husets grunnflate samt bad 2 etg. Det leveres peisovn Nordpeis Duo 1 med glassplate på gulv med stålpipe til denne boligen. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull.

,

Generelle forhold:

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

,

Adkomst:

Fra Kopstadkrysset / E18 kjører man inn på Kopstadveien mot Revetal ca. 6 km (RV680). Kjør til venstre inn Skaugveien og følg veien helt til enden. Se tomteskilt.