Sideinnhold
featured

Mesterhus styrker organisasjonen

Mesterhus forsterker organisasjonen med to nye regionansvarlige. Disse vil inngå i et team på tre, som får ansvar for medlemsoppfølging.

Bent Halvard Tveit (39) får ansvaret for region sør-øst. Han kommer fra stillingen som distriktssjef i Skarpnes og har lang erfaring fra byggevare- og boligbransjen. Bent er utdannet tømrer med pågbygningsfag i ledelse.

Henning Bergevik (54) får ansvaret for region vest. Henning kommer senest fra Bømlo Hus, der han var prosjektleder med ansvar for salg og marked. Han har tidligere jobbet for Skanska Bolig som prosjektsjef. Henning har solid erfaring fra mange virksomheter i boligbransjen, og er utdannet byggmester med påbygning i økonomi og ledelse.

 

Viktig for medlemmene

– Vi ser frem til å få to dyktige medarbeidere på plass som vil forsterke vår kompetanse og service overfor våre medlemsbedrifter. Med Bent og Henning på plass fra august vil Mesterhus også forsterke sin vekstambisjon gjennom fokus på rekruttering av nye medlemsbedrifter til kjeden, sier kjededirektør i Mesterhus Tore H. Mjaavatn.

Siste Nyheter