til top
Bestill katalog
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Printerest

Mesterhus Marstein er vinneren av Mesterhus sin konkurranse "Norges nye favoritthus". Huset har et moderne uttrykk i både form og utseende, samt en svært fleksibel planløsning

  • BRA 141 m²
  • P-rom 137 m²
  • Soverom 4

Det er ikke uten grunn at Mesterhus Marstein vant konkurransen om å bli Norges nye favoritthus. Vinnerhuset har et moderne uttrykk med både høye og runde vinduer, fine uteplasser med balkonger og terrasser, pulttak og en kombinasjon av liggende og stående trekledning, som setter sitt særpreg på huset. Huset har tilsammen 141 kvadratmeter i bruksareal, og fire soverom fordelt på to etasjer. Den fleksible planløsningen med åpent areal mellom stuene i første og andre etasje, gir rommene et lyst og luftig preg. Dette er et spennende og populært hus godt tilpasset alle livets faser, hvor du kan få alt du trenger på ett plan i et lengre tidsperspektiv. 

Hovedinngangen ligger i første etasje, og har overbygg med en stilig balkong over. Du har også kort vei til en romslig sportsbod med inngang fra utsiden. Via en glassdør fra vindfanget blir du ledet inn i den luftige og åpne stue- og kjøkkenløsningen. Fra stuen har du også utgang til den store terrassen, som gir deg et ekstra rom på deilige sommerdager. Her er det masse plass både til grill og hyggelige sittegrupper. I denne etasjen finnes også et praktisk bad, samt et stort, flott soverom med masse skapplass. 

Går du en trapp opp, finner du husets øvrige soverom, som alle tre er svært romslige. Det største av dem har i tillegg et eget walk-in-closet. På samme plan har du også en spennende stue med utgang til flott balkong. 

Selv om hovedmodellen er tegnet for skråtomt, kan huset også tilpasses en flat tomt. Mesterhus Marstein kan fås med egen garasje og utleiedel i tillegg.

Arkitekter: Malene Waage Skår og Unikus arkitekter

Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Mer informasjon
Få pris på huset
List Image

Den fleksible planløsningen med åpent areal mellom stuene i første og andre etasje, gir rommene et lyst og luftig preg.

Fra stuen har du utgang til den store terrassen og hagen, som gir deg et ekstra rom på deilige sommerdager.

List Image
List Image

Hovedsoverommet har dør ut, slik at det er lett å lufte på sommeren.

Spennende vindusløsninger på kjøkkenet. Her kan man også velge å ikke ha en kjøkkenøy, men for eksempel ha kjøkkenbenk langs veggen, under vinduet.

List Image
List Image

Flott loftsrom med mye lys som kan utnyttes på mange forskjellige måter.

Kundetilpasset Marstein satt opp av Mustad Bygg AS i 2014. Se på den flotte løsningen med glass i gulvet mellom første og andre etasje, over stua.