Hopp til hovedinnhold

Tømrermester G Sætheren AS - HØNEFOSS

Bygge hus

Enten du ønsker et moderne, funksjonelt, tradisjonelt eller herskapelig hus, har vi husmodeller i alle stiler og størrelser. Og hvis du vil ha noe unikt, har vi dyktige arkitekter som kan skreddersy en løsning bare for deg!

Tomannsbolig

Er du på jakt etter tomannsbolig? Vi tilbyr et variert utvalg av tomannsboliger, eller vi kan skreddersy en bolig som passer perfekt til dine behov og ønsker.

Hytte

Du kan velge blant våre forskjellige hyttemodeller som passer dine behov, eller la oss skreddersy noe unikt bare for deg. Våre erfarne håndverkere sikrer at din hyttedrøm blir virkelighet med høy kvalitet og detaljert utførelse.

Rekkehus

Grunnarbeid

Leilighet

Garasje

Rehabilitering

Vi tilbyr en omfattende rekke rehabiliteringstjenester, fra totalrenovering til mindre oppgraderinger som forbedrer både funksjonalitet og energieffektivitet i ditt hjem. Uansett omfanget av arbeidet, leverer vi kvalitetshåndverk og skreddersydde løsninger som oppfyller dine behov og ønsker.

Næringsbygg

Vi gjennomfører prosjekter innenfor både privat og offentlig sektor. Med vår ekspertise og dedikasjon sikrer vi kvalitetsresultater som oppfyller behovene til våre kunder på tvers av ulike bransjer.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?