Johan Westlie & Sønner AS

Westlie & Sønner AS bygger kvalitetsboliger, og holder til i Ørje, Sletta 11. Vi bygger også hytter, og tar på oss oppussing og rehabiliteringsprosjekter.

 

Din byggmester i Ørje

 

Lokal byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i Ørje i 1970. Firmaet ble startet av Byggmester Johan Westlie og ble drevet videre av sønnene Egil og Åge Westlie fra 1990. Da ble vi også medlem i Mesterhus. Firmaet blir i dag drevet av Eivind Westlie, som er 3. generasjon og sønn av Egil.
Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

 

Vi bygger i all hovedsak boliger, alt fra hus/eneboliger, tomannsboliger til rekkehus/flermannsboliger, men vi bygger også hytter, bygger på, pusser opp og resturerer for deg. Westlie & Sønner AS utfører oppdrag i hele Indre Østfold, men tar også snekkeroppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

 

Vi har sentral godkjenning med ansvarsrett, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å.

Vi utfører oppdrag for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen. Vi kan løse de fleste type prosjekter, så ta kontakt.
Hos oss jobber det lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Relaterte artikler

Fikk det de ville ha

Fikk det de ville ha

God plass, et barnevennlig strøk og kort vei til naturen var viktig da Marit (30) og Joakim (35) skulle bygge hus.

Våre ansatte

Eivind Westlie

Eivind Westlie

Daglig leder
J. Westlie & Sønner AS
Christian Heyerdahl

Christian Heyerdahl

Prosjektering
J. Westlie & Sønner AS
Ken-Ove Johnsen

Ken-Ove Johnsen

Byggeleder
J. Westlie & Sønner AS

Kontakt oss

image placeholder