Hopp til hovedinnhold

HPH Byggentreprenør AS - GAMLE FREDRIKSTAD

Form 3.0
HPH
Næringsbygg
VI KAN BYGGE DIN BOLIGDRØM! I godt over 40 år har HPH sitt navn vært synonymt med godt håndverk i Fredrikstad og omegn. Vi er stolte medlemmer av Mesterhus-huskjeden og arbeider med alt fra egen prosjektutvikling til byggeoppdrag for private, næring og industri.

HPH ble etablert av Hans Petter Hovelsen i 1979.

I mer enn 40 år har vi vært kjent for vårt fremragende håndverk i Fredrikstad og omkringliggende områder. En vesentlig del av denne suksessen kan tilskrives vår grunnlegger, Hans Petter Hovelsen, og hans dedikerte engasjement i byggebransjen og det faglige miljøet.

Et engasjement du som kunde høster godene av gjennom de ansattes kontinuerlig oppdaterte kompetanse, ryddige byggeprosesser og fokus på kvalitet.

Hans Petter Hovelsen bringer med seg en imponerende erfaring. Han startet sin læretid allerede i 1965 hos Byggmester Brynhildsen, og etter seks år fortsatte han sin karriere hos Byggmester Rolf Andreassen. Firmaet Byggmester Hans Petter Hovelsen ble formelt registrert som eget foretak den 1. januar 1979. I begynnelsen besto teamet kun av Hans Petter og hans kone, men i dag har de rundt 18 ansatte på byggeprosjektene og seks ansatte på kontoret, i tillegg til noen eksterne ressurser.

Våre tjenester - Din lokale snekker

Vi i HPH Byggentreprenør AS fører opp våre kunders drømmeboliger.

Oppføring av hus
Ser du for deg alle mulighetene i et nytt hus? Tenker du på hvordan du skal innrede ditt drømmehjem? Da er du klar for å ta det neste skrittet på veien mot å realisere din boligdrøm.

Restaurering
Å eie et gammelt hus er som å eie en skatt fra fortiden, men de krever ofte en kjærlig hånd for å bevare sin opprinnelige prakt. Gi ditt gamle hus nytt liv og la oss hjelpe deg.

Rehabilitering
Det innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Ombygging
Kanskje du eier en tomannsbolig og ønsker å omgjøre den til enebolig for å tilpasse dine behov bedre. Vårt dedikerte team er her for å realisere dine drømmer med glede.

Kontor- og industribygg
Vi har solid erfaring med å konstruere en rekke strukturer, inkludert moderne kontorbygg, funksjonelle industribygg, inspirerende skoler, og omsorgsfulle barnehager.

Feltutbygging
Vi har en solid historie med vellykkede prosjekter der vi har skapt helhetlige boligområder med flere boliger eller tomter som er klare for privatpersoner.

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Miljøfyrtårn
Godkjent våtromsbedrift

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?