Sideinnhold

Karine

Karine

Mesterhus Karine er et flott og symmetrisk hus med klassisk preg, halvvalmet tak og balkong langs hele fronten, samt egen sokkelleilighet.

Den store altanen langs hele fasaden, balkongen i andre etasje og et halvvalmet, nedtrukket tak gir Mesterhus Karine et særpreg som skiller det fra andre hus. Fordelt på hele 240 m2 kan du få fire soverom, to bad, et romslig kjøkken, storstue og loftstue, samt en sokkelleilighet. Med andre ord et ypperlig utgangspunkt for storfamilien, eller for deg som ønsker å satse på utleie i tillegg. 

Det store kjøkkenet i første etasje har rikelig med plass til et stort spisebord, og vinkelstuen er stor nok til å realisere mange spennende innredningsideer. Har du drømt om peis, er det mulighet for det her. Doble dører med glassruter ut mot veranda og hall, gir stuen et eksklusivt preg. Vaskerom, bod og gjestetoalett finner du også i denne etasjen.

Andre etasje inneholder tre soverom, loftstue og bad, i tillegg til bod. Alle soverommene har god skapplass, og et av dem har dessuten utgang til en koselig balkong. Badet, som forøvrig har en sjarmerende utforming, har mulighet for ekstra vask i tillegg til badekar og dusj.

Sokkelleiligheten gir deg mulighet til del-finansiering av huset gjennom utleie. En slik leilighet vil være svært attraktiv på utleiemarkedet, fordi den har stor stue, to soverom, kjøkken, bad og bod, samt egen inngang.

Mesterhus Karine er forøvrig designet for å bygges inn i terrenget, og er tilpasset en skrå tomt. 

Arkitekt: Ola Hetland

Karine
Karine
Karine
Karine

Plantegninger

Karine

Underetasje - 3D

Karine

Underetasje

Karine

1. Etasje - 3D

Karine

1. Etasje

Karine

2. Etasje - 3D

Karine

2. Etasje

Fasade

Karine

Karine

Karine

Karine

Se huset på din egen tomt

Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.