9 treff
Filter
Tags
Boligkjøperne som endret hele nybygg-prosjektet

Boligkjøperne som endret hele nybygg-prosjektet

Nelli og Andrei sin husdrøm ble et kreativt samarbeid med utbygger Mesterhus Fenstad Bygg, som lot seg imponere av parets ideer og skreddersydde løsninger for en kjedet enebolig.
Episode 3: Fredric og Hunter flytter inn!

Episode 3: Fredric og Hunter flytter inn!

I episode 3 av Fredric Aasbø og Hunter Taylor's "Prosjekt Drømmehus" får vi være med to motorsportsutøvere som bygger hus for framtiden, med Mesterhus. I episode 3 får vi se paret flytte inn og en smakebit på valgene de har gjort underveis i planleggingen. Vi får også se litt av byggingen av deres Signatur 305.
Verdensmester bygger hus med Mesterhus!

Verdensmester bygger hus med Mesterhus!

En av Norges største motorsportsprofiler, Fredric Aasbø, og hans amerikanske forlovede Hunter Taylor skal snart i gang med å bygge sitt nye Mesterhus i Våler kommune i Østfold. Hunter og Fredric vil dele reisen fra idé til ferdig bygget hus gjennom bilder og video på sine og Mesterhus sine sosiale mediekanaler.
Flyttet rett inn i omtegnet Målfridshus

Flyttet rett inn

Å bygge hus selv, var uaktuelt for Lene og Tom. Løsningen ble et ferdighus. Noe de ikke angrer på.
Klart for innflytting i funkis ferdighus

Klart for innflytting i sitt funkis ferdighus

Eli Karin og Ove har blogget om hele byggeprosessen for sitt nye hus på funkyfunkis.no fra start til slutt – og i februar 2019 var det endelig klart for overtakelse og innflytting. Først kapret de drømmetomten, deretter kom drømmehuset.
Funkishuset alle snakker om

Funkishuset alle snakker om

- Vi har fått så mange flotte tilbakemeldinger etter vi flytta inn her. Folk blir veldig overrasket når de kommer opp i tredje etasje og ser den ekstremt flotte utsikten, sier Eli Karin. Se film fra huset under!

Signatur 301 på Gjøvik

Da Gjøvik-paret, Andrea og Petter, begynte å tenke på å stifte familie, meldte behov seg for mer plass, og de begynte å se seg om etter et hus. Se film under, hvor de forteller om denne prosessen!
Huset til Maiken og Aleksander har blitt et hjem

Huset til Maiken og Aleksander har blitt et hjem

Det har gått et halvt år siden Mesterhus Innlandet overleverte drømmehjemmet til Maiken og Aleksander. Her kan du bli med inn og se resultatet.