Planer om tilbygg eller renovering?

Planer om tilbygg eller renovering?

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Våre dyktige byggmestre i Mesterhus kan hjelpe deg med renovering av din bolig, både utvendig arbeid eller mindre oppussing av hus innendørs. Du har drømmen – vi tar jobben!

Usikker på hvor du skal begynne?

Det kan være en omfattende prosess og potensielt stor investering å gjøre endringer på bolig. Derfor kan det være kjekt å vite at Mesterhus-forhandlerne kan hjelpe deg med alt fra søknader til ferdigstillelse.

Våre byggmestre er høyt kvalifiserte håndverkere, og mange har en stor andel av sine oppdrag innen oppussing, bygge på, bygge om og renovering av eldre hus, hytter og andre bygg. Under kan du lese mer om hvilke oppdrag vi kan påta oss, og få inspirasjon til oppussing av hus fra tidligere utførte jobber.

Av og til vet man ikke helt hva man vil ha eller hva som er mulig. Vi har rådgivere som er spesialiserte innen renovering og sammen finner vi en løsning tilpasset akkurat deg og dine behov.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre med ditt prosjekt.

TA KONTAKT MED VÅRE ERFARNE RÅDGIVERE

Her kan du se den utrolige forvandlingen fra tradisjonelt 70-talls hus til moderne arkitekttegnet hus, utført av Mesterhusbedriften Sandøy Byggservice.

Påbygg, tilbygg, ombygging eller modernisering?

Vi kan bygge om huset eller hytta di, og gjøre det både mer energieffektivt og moderne. Trenger du mer plass, hjelper vil deg med påbygg eller ombygging. Våre byggmestre har lang erfaring i å se de gode og kostnadseffektive løsningene. 

Vi hjelper deg gjerne med:

 • Befaring på stedet
 • Gode kunnskaps- og erfaringsbaserte forslag
 • Skisser og tegninger
 • Kostnadsberegninger
 • Søknader
 • Utførelse
 • Informasjon om støtteordninger
Bytte bekledning? Her er vårt Skansen-hus satt opp med Nord-kledning fra Bergene Holm. Lyst til å bytte til slik kledning på ditt hus? Ta kontakt her.

Vi hjelper deg med rehabilitering og utvendig arbeid

Er det på tide å skifte tak eller kledning? Er huset ditt kaldt? Eller vet du kanskje ikke helt hvor du skal begynne?

Våre byggmestre kan vurdere hvilke tiltak det er lurt å starte med, hvilke tiltak som er kostnadseffektive og fornuftige å gjøre samtidig, og hvordan du allerede nå kan legge til rette for senere tiltak.

Vi kan blant annet hjelpe med:

 • Befaring og rådgivning
 • Utskifting av vinduer
 • Skifte takstein og lekter
 • Omtekking og etterisolering av tak
 • Bytte av ytterkledning
 • Etterisolering av yttervegger

Takvinduer og påbygg? Denne familien i Rogaland fikk satte inn takvinduer og fikk en helt annen loftsetasje!

Pusse opp innendørs?

Boligene våre slites uansett hvor forsiktig vi bruker dem, og noen ganger er det rett og slett bare deilig med en ordentlig forandring.

Vi kan blant annet bistå med:

 • Endring av planløsning
 • Nye gulv, enten du ønsker parkett, tregolv, fliser og varmekabler eller annet
 • Nye innervegger, for eksempel panelvegger, gipsvegger eller moderne veggplater
 • Nye himlinger av gipsplater, takplater, panel og annet
 • Listing
 • Bytte av dører
 • Nytt kjøkken
 • Nytt bad
 • Nye trapper
Forbedre inneklima? Da Anders og Solveig på Årvoll i Oslo, fikk tvillinger, trengte det gamle 60-tallshuset med dårlig inneklima og trange rom, en solid oppgradering. Her kan du lese hvordan de gikk fram.

Vi er opptatte av å ligge i forkant

I Mesterhus er vi opptatt av energisparing og miljø, og var den første aktøren som bygget svanemerkede hus. Vi jobber hele tiden for å ligge i forkant av utviklingen når det gjelder effektive og gode løsninger for rehabilitering av bygg.

Deltatt i forskningsprosjekt

Mesterhus har deltatt i forskningsprosjektet SEOPP, som handlet om energioppgradering av småhus bygd mellom 1960 og 1990. Gjennom SEOPP- prosjektet ble en enebolig fra 60-tallet oppgradert, og de fikk både bedre utnyttelse av plassen, bedre inneklima og en flott terrasse. Les familiens historie her.

Ønsker du mer inspirasjon til ditt oppussingsprosjekt?

Her kan du lese vårt magasin om rehabilitering. Vi samlet tips og inspirasjon til deg som ønsker å pusse opp, bygge om, modernisere, bygge om eller bygge ut huset ditt. Du får gode råd fra de som vet best - fagfolk og produktleverandører - til ditt oppussingsprosjekt!

Spør en fagperson

Våre forhandlere har mange års erfaring med å se de beste løsningene, og det kan ofte lønne seg å ta kontakt tidlig i tankeprosessen, så kan de komme med gode råd og løsninger som man selv kanskje aldri hadde kommet på.

KONTAKT FORHANDLER HER!

Finn ut mer om våre eneboliger

Kontakt oss

image placeholder

Relaterte artikler

Hva koster det å bygge hus?

Spørsmålene er mange når du skal bygge hus: Hvor mye kommer drømmehuset til å koste totalt? Har vi råd til de løsningene vi ønsker? Hva vil banken si? Og hvorfor står det ikke bare en ferdig pris på nettsiden?
Har du tenkt på utleiedel?

Har du tenkt på utleiedel?

Det finnes mange fordeler, både økonomiske og praktiske, med å ha egen utleiedel eller hybel i huset. Det som er avgjørende for mange er kanskje at det kan være med på å finansiere drømmehuset.
4 tips før du skal bygge hus

4 tips før du skal bygge hus

Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen. Se filmen under, eller les videre nedover.