til top
Bestill katalog
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Printerest

Fra traust 70-tallshus til arkitekttegnet funkishus

Da det unge paret i 20-årene overtok 70-tallshuset på Hanøy i Bergen, ønsket de umiddelbart å starte prosessen med å totalrenovere huset. De tok kontakt med et arkitektkontor, og fikk tegnet om huset. Da tegningene var på plass satt Sandøy Byggservice AS straks i gang renoveringsprosessen. 

Aktuelt / 04.12.2018

Paret kjente godt til Mesterhus og arbeidet de leverer, og ønsket derfor å bruke Mesterhusbedriften, Sandøy Byggservice AS, til å utføre det omfattende renoveringsarbeidet. 

Sandøy Byggservice AS startet på rivearbeidene i september og ferdigstillte boligen før jul samme år. Huset hadde opprinnelig to etasjer og flatt tak i andre etasje.  Renoveringsarbeidet startet med å renovere gulvkonstruksjonen og reise nye yttervegger i andre etasje. I tillegg ble det bygget nytt tak, som ble forlenget ut over en støpt terrasse på nordsiden av huset.

Tilbygget som ble oppført dannet, blant annet, en ny, lys og lekker entré. Dette tilbygget ble sammenføyd med et gammelt anneks, som det også ble bygget om takkonstruksjonen på.

Grid Image

Tilbygget som ble oppført dannet, blant annet, en ny og lekker entré. I dag er trappen et viktig møbel i huset, det er jo ofte noe av det første man ser når man kommer inn i et hus.

Forbedret inneklima

Huset fikk også komplett nytt og balansert ventilasjonsanlegg, og nye innervegger i hele huset før alle rom ble innredet.

Fikk mer jobb videre

- I år har vi også vært tilbake og bygget garasje i samme stil som huset, med en bod oppå og i bakkant, forteller daglig leder av Sandøy Byggservice, Erlend Sandøy. I dag er huset ikke til å kjenne igjen etter forvandlingen fra en eldre bolig til et arkitekttegnet funkishus.

-Vi har også i ettertid satt inn vinduer rundt takoverbygget over terrassen slik at dette ble en slags vinterhage, fortsetter Sandøy.

Dersom du går med planer om å bygge på eller bygge om, les mer her.

Huset fikk en lys og åpen stue og kjøkken etter forvandlingen.

List image
Grid Image

Dette var huset før den omfattende renoveringen. Et ganske "vanlig" 70-tallshus på en etasje. For en forandring, nesten ikke til å kjenne igjen!

 

 

List image

Paret fikk et utrolig fresht bad, dette er jo nesten som å være på fem stjerners hotell, hver dag!

Har du lyst til å vite mer om hva vi gjøre med ditt hus? Kontakt en av våre forhandlere her eller les mer her.